A köztévé híradójában már annyira csak ez a téma megy, hogy lassan átnevezhetik a műsort Bevándorlók Köztnek?
11: a bevándorlók azok muszáj, hogy az összes híradó 70-80%-át kitegyék, ugye? Ez a téma, mert a Párt azt mondta.
Viszont a kormányzati korrupció az nem aktuális téma, arról nem kell beszámolni, ugye?
"Mert miről kellene beszélni hogy született egy mosómedve az állatkertben? Ez mostaz aktuális téma"
Na pontosan ezért nem nézek én híradót, egyik csatornán se. Javaslom az internetet! Ott mindig az a téma, amire én rákattintok :)
az RTL sokkal szánalmasabb a baloldali vonatkozása miatt.
én nem húzok egyik párt felé sem, de inkább nézem a hírekben az aktuális politikai dolgokat, mint az RTL-en a gyerekes szinten folyó Orbán fóbiát.
a múltkor lett elegem egyébként, mikor elkezdtem nézni valamelyik műsorát, és a lényeg az az volt:
hogy a Kis Pistának az anyósának valamelyik szomszédja valamikor még 2011-ben beszélt egy illetővel aki nemrég bement egy trafikba és vett egy doboz cigit, és az a trafik valószínűleg Orbáné lehetett, mert minden szál Kis Pistához vezetett.
kb ilyen kaliberű oknyomozásaik vannak, ami már kezd nevetségessé válni, nem is kicsit.
# 18/18 Időpont ma 11:08
Na, mutasd ezeket. Gondolom a 99 másik 1 kapcsolatos Orbán/Fidesz embereket figyelembe se veszed, emiatt az 1 esetleges miatt :-D
És akkor még fel vannak háborodva az emberek, ha hülyének nevezik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!