Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttam a híradóban, hogy egy...

Láttam a híradóban, hogy egy új program keretében a romák felsőfokú tanulmányait támogatják. Ez nem minősül rasszizmusnak ebben az egyenlő Európai Unióban?

Figyelt kérdés

Miért nem kapok támogatást? Mert magyar vagyok, erre hivatkozva elutasítanak, faji alapon.

Ha a magyarokat támogatnák, és valakit elutasítanának azért, mert roma, akkor már itt lenne az egész európai uniós jogvédelem, ombudsmann, ENSZ stb, rasszizmus miatt.

2015. nov. 2. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

"De ha támogatás szól kimondottan romáknak, akkor semmi baj a megkülönböztetéssel, állnak sorban a pénzért."

Jaja, néhány hasonló támogatás/pályázat "miatt" néhány helyen hirtelen megnőtt a magukat romának vallók száma... Vajon miért?...

2015. nov. 2. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező durván kiforgatod mások szavait és kötekedsz is.

A romák azért kapnak támogatást, mert borzasztó nehéz kitörni a környezetükből az igazán tehetséges romáknak és sajnos pont a saját közösségük akadályozza meg őket a kitörésben.

Tudod annak, aki gyerekkora óta mást sem lát a környezetében, hogy senki nem dolgozik, de gyakori a lopás, rablás, késelés és még a családjában is, annak nagyon könnyű bünözővé válni, mert hiába lehet ő más, mint a többi, de ha körülötte szinte mindenki bünöző, akkor nagyon nehéz.

2015. nov. 2. 23:11
 13/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%

"Miért nem kapok támogatást? "

Jelentkezz roma kisebbséginek.

2015. nov. 3. 08:06
 14/18 anonim ***** válasza:

"Kérdező durván kiforgatod mások szavait és kötekedsz is."

Kérdező? Milyen kérdező? A ilyen propagálókra gondolsz? Azok azért írnak ki "kérdést" hogy jól elmondhassák a véleményüket, és ha te nem azon vagy akkor jól megnyomják a piroskezet, és elélveznek.

2015. nov. 3. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
4%
Kend be a keped cipoboxszal es ordibald, hogy aggya cigit, hamar atomfizikus lesz beloled....
2015. nov. 3. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy a kérdező kiforgatja mások szavát.

Látom, hogy provokál direkt, de nyugodtan pontozzon le bárki attól még a saját tapasztalatomat írom, amin e lepontozás nem változtat.

2015. nov. 3. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes ,hogy csak normálatlan tapasztalatlan libsik meg cigók írtak ide! :)
2016. jan. 2. 03:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

# 17:

Mert a nemzeti radikális tapasztalatod az, hogy a felsőoktatás tele van romákkal, mert a magyarok saját erőből nem kerülnek be?

2016. jan. 2. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!