Láttam a híradóban, hogy egy új program keretében a romák felsőfokú tanulmányait támogatják. Ez nem minősül rasszizmusnak ebben az egyenlő Európai Unióban?
Miért nem kapok támogatást? Mert magyar vagyok, erre hivatkozva elutasítanak, faji alapon.
Ha a magyarokat támogatnák, és valakit elutasítanának azért, mert roma, akkor már itt lenne az egész európai uniós jogvédelem, ombudsmann, ENSZ stb, rasszizmus miatt.
"De ha támogatás szól kimondottan romáknak, akkor semmi baj a megkülönböztetéssel, állnak sorban a pénzért."
Jaja, néhány hasonló támogatás/pályázat "miatt" néhány helyen hirtelen megnőtt a magukat romának vallók száma... Vajon miért?...
Kérdező durván kiforgatod mások szavait és kötekedsz is.
A romák azért kapnak támogatást, mert borzasztó nehéz kitörni a környezetükből az igazán tehetséges romáknak és sajnos pont a saját közösségük akadályozza meg őket a kitörésben.
Tudod annak, aki gyerekkora óta mást sem lát a környezetében, hogy senki nem dolgozik, de gyakori a lopás, rablás, késelés és még a családjában is, annak nagyon könnyű bünözővé válni, mert hiába lehet ő más, mint a többi, de ha körülötte szinte mindenki bünöző, akkor nagyon nehéz.
"Miért nem kapok támogatást? "
Jelentkezz roma kisebbséginek.
"Kérdező durván kiforgatod mások szavait és kötekedsz is."
Kérdező? Milyen kérdező? A ilyen propagálókra gondolsz? Azok azért írnak ki "kérdést" hogy jól elmondhassák a véleményüket, és ha te nem azon vagy akkor jól megnyomják a piroskezet, és elélveznek.
Én írtam, hogy a kérdező kiforgatja mások szavát.
Látom, hogy provokál direkt, de nyugodtan pontozzon le bárki attól még a saját tapasztalatomat írom, amin e lepontozás nem változtat.
# 17:
Mert a nemzeti radikális tapasztalatod az, hogy a felsőoktatás tele van romákkal, mert a magyarok saját erőből nem kerülnek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!