Az izraeli kémrepülő botrány után végre felépíti a következő kormány a radart Tubesen vagy a Zengőn?
szerintem ez megmutatta milyen sebezhetőek vagyunk kelet felől
nem véletlen szorgalmazza a NATO is
ez egy intő pofon volt
(kérem az 55% válaszoló ide ne írjon
mert előző kérdésekbe is csak ferdített és nem az igazat írta
erősködött hogy jártak Magyar Mig ek Angliába a rendszerváltás előtt
erre kérték tőle a forrást
és belinkelt egy Angol Magyar légi bemutatót)
mindenki másnak várom válaszát
"Kedves kérdező Te nagyon naiv vagy!Gondolod hogy az igazat mondják?No neeeeee,ilyenkor megy a ködösítés."
melyikre gondolsz hogy jöttek a repülők
vagy hogy nem tudták hogy jönnek?
szerintem ilyen nem történhet meg hogy így ilyen mélyen Feri hegyik repüljön egy azonosítatlan gép
szerintem azt se vennénk észre ha egy B52 es átrepülne a parlament felett
ez nonszensz ide bárki berepülhet a közel keletről...
Bulgáriától Feihegyig
Nem lesz radar a Tubesen, mivel a pécsieknek meg a Sólyom bának fontosabb a f@szomtudjamilyen virág mint a Magyar Légtér Szuverenitása!
Hát micsoda kib@szott ország ez?! Ha normális kormánya volna az országnak akkor már rég megépült volna, meg nem csak 14 lizingelt Grippenünk lenne, meg a meglévő Migek nem rohadnának szét meg még sorolhatnám reggelig...
Gondoljatok már bele mi lett volna ha mi megyünk Izraelbe "rutin küldetést teljesíteni"!!!
"Gondoljatok már bele mi lett volna ha mi megyünk Izraelbe "rutin küldetést teljesíteni"!!!"
hogy mi lett volna? be se érünk a légtérbe de már le is szedtek egy föld levegő rakétával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!