Szerintetek Dr. Morvai Krisztina hiteles?
Figyelt kérdés
Történetesen ismerem több közeli hozzátartozóját is, és az ő elmondásuk alapján Morvai soha nem foglalkozott a szélsőjobbal. Világ életében valódi liberális jogvédő volt, sokat foglalkozott a nők és a kisebbségek védelmével. Pár tanulmánya ma alapműnek számít a témában. Tartott ez egészen addig, míg a férjével harmonikusan elvoltak. Az összeveszésük után lett hihetetlenül frusztrált, és a (zsidó származású) Balót akarta kezdetben azzal idegesíteni, hogy szélsőjobbos körökbe kezdett járogatni, ami végül annyira elharapózott, hogy ma a Jobbik egyik legnagyobb neve. Nos, mit gondoltok róla?2015. nov. 2. 13:07
1/8 anonim válasza:
Hát őszintén, ahogy beszél és az arcmimikája alapján szerintem valami nem százas vele. Szakmai munkásságát nem nagyon ismerem, úgyhogy azt nem véleményezném.
2/8 anonim válasza:
Én kedvelem, és úgy gondolom, hogy igazi karakán, határozott és kultúrát nő. Viszont hiányolom hogy nincs jelen a napi politikában. Sajnos ő is egyike lett a tipikus brüsszelitáknak akik a milliós fizetésükkel köszönik szépen jól vannak....
3/8 anonim válasza:
Attól még lehet (sőt valószínű), hogy amíg a "szélsőjobbos" körökbe járt, felnyílt a szeme.
4/8 anonim válasza:
Nem. És ami a rosszabb: nagyon komoly pszichés problémái vannak, amelyek miatt errősen torz a gondolkodása.
Én már régen oda sem figyelek rá.
6/8 anonim válasza:
Szerintem szuper jogvédő. Akár a Simek Kittis jogász múltja, akár mikor a magyar emberek érdekeiért küzd. Amihez nyúl, sikerre viszi.
7/8 anonim válasza:
Jogvédőnek és jogászként szerintem az egyik legjobb volt, de politikusként, hát hagyjuk.
Mint politikus képmutatónak és hiteltelennek tartom, hogy folyamatosan az EU ellen beszél, miközben Brüsszeltől kapja a fizetését. Ezeket nyilván ő is pontosan tudja. Az átlagember viszont buta ahhoz, hogy átlásson ezeken és könnyű megvezetni őket.
8/8 Mr Orange válasza:
Egy folytában zsidózik pedig zsidó férje volt és a gyerekei is részben azok ezen kivűl Mercury díjas mert a 90 -es évek elején védte a melegeket szerintem bele kattant a válásba ,lepatantt arról a társasságról és most itt nyomul , egyébként jó képességű az Apáczai -ban végzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!