Zázrivecz Gábor miért változtatta meg a nevét Vona Gáborra?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 20:02
11/17 anonim válasza:
A nagymutter történetesen Csabai vezetéknevű volt és Anna keresztnevű. De ez csöppet se zavarjon.
12/17 anonim válasza:
Amúgy tudjátok, min gondolkozom? Az már régen rossz, ha vannak, akiknek péntek este ez a legjobb elfoglaltságuk... Én elhiszem, hogy normális magánélet, munkahelyi elismerések stb. hiányában csak ez marad ekkorra is, de akkor is ciki.
13/17 anonim válasza:
12
Jah persze, mert ha minden másban hazudott pont ebben mondott volna igazat. Az a nagy büdi helyzet hogy mejnführer családfájában max elvétve találni magyart.
14/17 anonim válasza:
40%-os a saját családfáddal nem vagy gondolom annyira tisztában mint a Vonáéval. Ez azért elgondolkodtató. Mibe ne mondott volna igazat? Hajtod a mantrád a 80%-ossal szemben. De nézd úgy, hogy azért sincs igazad mert te 40%-ban adsz helyes válaszokat, ő 80%-ban. Ergo kétszer olyan hülye vagy mint ő.
15/17 anonim válasza:
A % csak annyit jelent hogy a bérkommentelők lenyomták a válaszaimat, mert általában szembesítem őket a valósággal. Pl itt van belinkelve egy 2002-es videó amiben Zázricecz n éven szerepel, nem beszélve a nem kevés korabeli újságcikkről amiben szerepel ezen a néven,tehát nem 18 évesen váltott nevet, ahogy az általa emlegetett Zázrivecz Jós sehogy nem vehette el nagymuttert a vh után mert a vhban meghalt. Ez is egy hazugság. Ráadásul nagymutter nevét is bekamuzta neki is szlovák neve volt. Ezeknek nem én néztem utána, megtették olyanok akiknek ez a munkájuk és levéltárakban utána néztek mindennek nem egy facebook posztra hivatkoznak.
16/17 anonim válasza:
Azert, amiert Orsos Viktor is nevet valtoztatott,gondolom...
17/17 anonim válasza:
#5 a ha te IQ szinted 3 fölött van, az a nettó kamu.
hiába ostoba és jellemtelen lakosságnak tolvaj cigány a 'királya' nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!