Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megérdemlik a befektetők a...

Megérdemlik a befektetők a kapott pénzeket?

Figyelt kérdés
A pénz áramlását nem vitatom, a legtöbb pénzt szerintem befektetők kapják. Kérdem én, megérdemlik?
2015. okt. 30. 04:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fejtsd ki jobban, mert ez eddig total ertelmetlen.
2015. okt. 30. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Dehogy érdemlik meg.

Fektessenek be úgy, hogy semmi hasznuk nincs belőle!

2015. okt. 30. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megérdemlik. Aki befektet, az pénzt ad valamire és várja, hogy nyereséges legyen és ki is tudjon belőle venni pénzt. Bizonyos értelemben kockázatot vállal. Nyilván többet akar kivenni, mint amennyit beletett, különben semmi értelme az egésznek és a hülye se invesztálna semmibe!
2015. okt. 30. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Meg hát.

A bukást is viselik...

2015. okt. 30. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez úgy hangzik, mintha a befektető "valakitől" egyfajta fizetést kapna. Arról lehet kérdezni, hogy megérdemelte-e. A befektető ezzel szemben megnézi, mi hozza a legtöbb hasznot, és oda fektet be. És az hozza neki a legtöbb hasznot. Előfordul, hogy a befektető nem ért a befektetéshez (mert az egyáltalán nem egyszerű dolog), ekkor olyanba is fektethet, ami veszteséges. Ilyenkor egyszerűen elveszti a pénzét, vagy annak egy részét.
2015. okt. 30. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat! :) Rosszúl fogalmaztam.

Én közpénzekről beszélek, csak nem írtam oda... Persze, ha valaki tőzsdézik és így befektető, akkor az jogos( valahol)! De vissza nem térítendő támogatások, pályázatok útján elnyert pénzekről beszélek. A véleményem az, hogy szívesebben támogatnák a pénzemmel kisvállalkozókat, mint egy nagy céget, aki hotelt épít a pénzből... Tehát, mondjuk példának, 750milliót kap valaki vissza nem térítendőre és azt befekteti olyan dologba, ami csak a saját jövőbéli kényelmét fogja gyarapítani, akkor nem fordul meg senki fejébe, hogy azzal a pénzzel 150 vállalkozót lehetne segíteni? Miért van ez most? Így jogos a kérdésem miszerint ők ezt megérdemlik? Mire föl?

2015. nov. 1. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!