Melyik párta szavazol április 11. - én?
23:08-as, Fideszes válaszoló vagyok.
Jellemző. Válaszolok a kérdező kérdésére, erre máris jönnek a droidok, és lepontoznak 17%-ra. Úgy látszik, ők jobban tudják nálam, hogy kire fogok szavazni...
Aki nem megy az itteni droidfalka után, az piros kezeket kap, a tisztességes válaszaiért cserébe is. Annyira elegem van már ebből a sok óvodásból...
Hadd segítselek ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kire+szavazo..
Valoszinuleg a fideszre.
"Adjon az Isten."
0:20 - Én a mai állapotra vagyok kíváncsi, nem a 2 héttel ezelőttire. Amúgy mivel máshogy fogalmaztam meg a kérdést, így nem dobta ki őket, mint hasonló kérdések. Hidd el, visszanéztem előtte pár oldalt, De látom, nektek ez a legfőbb problémátok.
Őszintén örülök annak, hogy ha valaki normálisan kérdez, szép szavakkal, őt akkor is le kell hurrogni, bele kell kötni, meg kell találni nála azt a gyenge pontot, ahonnan támadni lehet őt, akár Fideszes, akár MSZP-s, akár Jobbikos. Hogy várjátok így el egymástól, hogy bárki is normálisan szóljon hozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!