Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van, hogy a legtöbb...

Az miért van, hogy a legtöbb magyar utálja az Usát "mert mocskos", de az oroszoknak feltétel nélkül mindent elhisznek?

Figyelt kérdés
Az oroszokat miért tartják földre szállt angyalnak?
2015. okt. 29. 16:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Akkor nem vagyok a legtöbb magyar :D
2015. okt. 29. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
mert buták
2015. okt. 29. 16:17
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Csak mostanában az USA többet ba...gat minket, mint Oroszország.
2015. okt. 29. 16:19
 4/15 A kérdező kommentje:
De azt elfelejtik, hogy befogadták az 56-os magyarokat meg segélyszállítmányokat küldtek. Igaz, hogy katonailag nem avatkoztak be, de ez nem volt egyszerű dolog a Szovjetunió ellen.
2015. okt. 29. 16:20
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Honnan veszed ezt a "legtöbb magyar"-t?

Van egy ilyen kutatás, vagy mi alapján jelented ezt ki ilyen kategorikusan?

Az első sem utálja, én sem, az ismerőseim közül sem utálja senki.

2015. okt. 29. 16:23
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Én mindkettőt nem szeretem, nem utálom de távol tartanám magam mind az orosztól mind az amerikaitól.
2015. okt. 29. 16:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Mindenhol ezt látni. Fórumokon, facebookon, itt gyakorin stb.
2015. okt. 29. 16:32
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

Az usáról kiderültek birodalmi törekvései gondolok itt az indokolatlan háborúira vagy a fedezetlen hiteleire. Ennek ellenpólusa az egyik az orosz állam. Ez nem azt jelenti hogy hú akkor költözzünk oda hanem hogy valaki megszorongatja a korruptakat. Olyan mintha rambo lenne. Egy kellő rossz hogy ellensúlyozza a nagy rosszat. Mert az usa már nyíltan megmondta illetve valami képviselő tud akar és lesz globális erő. Ami annyit jelent hogy a szerencséseken kívül nekik dolgozik mindenki persze verseny híján a semmiért. [link]

Amúgy én egyenes választ adtam kérem úgy pontozni. Amúgy ez az én felfogásom. Lehet van aki másért. Szerintem minél több ország minél több nagyhatalom van annál demokratikusabb a világ. Mert amíg van hova menekúlni addig küzdeni fognak a közvéleményért.

2015. okt. 29. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

"Mindenhol ezt látni. Fórumokon, facebookon, itt gyakorin stb." - Attól, hogy egy csoport "hangosabb", még biztos hogy nagyobb is.

Abból, hogy egy tucat hőzöngő fröcsög, különböző neveken, még nem vonható le a következtetés, hogy ők a "magyarok többsége". A többség nem foglalkozik ilyesmikkel.

persze, nagy szerepe van a kormánynak is, amelyik a kommunikációjával manipulál, mindig ad egy ellenségképet, akinek a gyűlöletében össze lehet tartani a tábort. Most éppen az egyik ilyen ügyeletes utálatoskép az USA - egyrészt, mert messze van, könnyű rá sarat dobálni, másrészt mert kritizálni merte a hatalmat.

2015. okt. 29. 16:52
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

8.

"Az usáról kiderültek birodalmi törekvései" - mert Oroszországról ilyen nem derült ki, igaz? Pld. Ukrajna...

"gondolok itt az indokolatlan háborúira" - mert az oroszok ugye nem indítottak háborút Csecsenföld ellen (kétszer is), Afganisztán ellen, Grúzia ellen, nem támadják most Ukrajnát...

2015. okt. 29. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!