Ha Gyurcsány visszatérne az MSZP élére és a baloldal újra egyesülne, te adnál nekik még egy esélyt? Mennyi a realitása ennek?
az MSZP kb hülyére vette a Ferit már sportminiszterként is
hát ott égett a pofája már a Zuschlag ügy kapcsán is, hogy még úgy sem tudott úrrá enni az egyetemesített korrupción, hogy minden ügyben személyes döntéshozó volt...
erről szólt az egész felelőssége a per kapcsán
aztán balatonöszöd, és ezek után még 2008ban a vizitdíjjal együtt is sikerült majdnem csődbe vinni a félprivatizált intézményeket az eüben
Gyurcsány egy iszonyú naiv ember, szerintem a DKban is röhögnek a háta mögött, mekkora egy bohóc is.
A rózsadomb proletárja.
Nincs az a magyar párt akinek én adnék még egy esélyt. Nálam Orbántól Gyurcsányon keresztül Vonáig leszerepelt mindenki.
Gyurcsány szerintem egész egyszerűen beteg. A mozgása, ahogy beszél, minden arra utal, hogy nem ép elméjű.
"az MSZP kb hülyére vette a Ferit már sportminiszterként is "
Ehhez képest megtették miniszterelnöknek is
1. Nem jön rá.
2. Nem egyesül.
3. Tudja, miért lépett ki Gyurcsány, és tudja, miért lépne be. Ennek semmi köze a baloldal esélyeihez.
4. Amíg Gyurcsány létezik, a "baloldalnak" nincs esélye, mert az a teret Gyurcsány vagy elfoglalja, vagy szétveri. Mindkettőt megtette már, van benne gyakorlata. Egyetlen kivétel az, ha akad egy nála erősebb ember, aki elsöpri (semlegesíti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!