Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország jól járt el...

Magyarország jól járt el azzal a tettével, hogy lezárta déli határait a "menekültek" előtt?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Jól.
2015. okt. 27. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Jól, csak ez nem elég, a keletit is le kellene zárni minél előbb.
2015. okt. 27. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Sőt,minden határt zárjunk le!
2015. okt. 27. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Akár hogy is mi nem vagyunk a (politikai) szelek és víz országa így muszáj volt
2015. okt. 27. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Önző cselekedet volt aminek meglesz még a böjtje.
2015. okt. 27. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, mi abban az önző hogy megvédjük az ország határait az illegális bevándorlóktól? 😂
2015. okt. 27. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem önző cselekedet, hanem uniós követelmény.

Ha valaki nem kap beutazási vízumot Németországtól, akkor az nem mehet oda egyéb úton sem.

2015. okt. 28. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a határzár egy baromság. Inkább a határőrséget kellett volna erőltetni.

Lehetett volna toborozni embereket akik ezzel munkát kaphattak volna. Valamint kicsit radikálisabban fellépni a bevándorlók ellen. Én tuti hogy nem engedtem volna be őket, még kaját se adtam volna nekik, hisz mit csinálnak vele? Eldobálják, kidobják és háborognak. Azt hiszik németben majd kinyalják őket?? Egy frászt.

A határzár azért hülyeség, mert 3 sor szögesdrót 1 apró alig másfél méteres betonvason aligha akadály bárkinek. visznot ha kicsit komolyabb kerítést csinálnak az még esélyesebb lett volna.

2015. okt. 31. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!