Csak engem zavar itt, hogy nem hagyták, hogy Novák lebontsa a talapzatot?
Figyelt kérdés
Valaki a 444en vetette fel. Szerintem vicces lett volna.2015. okt. 25. 21:34
1/7 anonim válasza:
A kockakő biztos komcsi találmány, 2006-ban is azokat bontották.
2/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. De ez nem jelenti, hogy igazad van.
3/7 anonim válasza:
Erre tudjátok mit mondok?Akkor Oroszországban is menjen oda a Donnál az ott elesett magyar katonák emlékművéhez,sírjaihoz egy orosz nacionalista,és szépen kezdje el őket összetörni azzal az indokkal,hogy a fasiszta megszállásnak állítanak emléket...Hogy lehet a szélsőjobb ennyire korlátolt és primitív,hogy nem érti meg,hogy a Szabadság téri szovjet emlékmű nem a kommunizmust dicsőíti,hanem a Magyarországért folyó harcokban elesett szovjet katonáknak állít emléket?Az hogy esne,ha a fentebb említett módon Oroszországban is felszínre törne ugyanez a magyar emlékművekkel,sírokkal szemben?Az már lenne annyira "vicces",ugye?
4/7 anonim válasza:
"Csak engem zavar itt, hogy nem hagyták, hogy Novák lebontsa a talapzatot?"
Másokat is zavar, de majd betöltik a 18-at, hajat növesztenek és rájönnek, hogy hisztizni olyan dolgok miatt, amik miatt nem érdemes, hülyeség. A többséggel ez lesz, a resztli pedig úgyis mindig gyökér.
5/7 anonim válasza:
Mivel, a kis műanyag nyeles barkácskalapácsával?:D Azzal még egy legóból épített 1:200-as emlékmű makettet is fél napig tartana lebontani..
6/7 acelsziv válasza:
Szerintem az lett volna a vicces ha a hülyéjének feltolják a tonfát a seggébe a rendőrök :D
7/7 anonim válasza:
Szeretném remélni, hogy csak téged zavar, de tudom, sok itt az üresfejű hőzöngő, akinek fogalma sincs arról, mit is akar valójában. Sőt többségük nem is akar semmit, csak drukkolni. Az akaráshoz némi gondolkodási képesség is kell.
Novák egy exhibicionista őrült, aki már másképp nem tudja felhívni magára a figyelmet. A legkevésbé sem érdekli, mit tesz, mi annak a következménye. Csak az a fontos, szerepeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!