Nem szánalmas hogy a holokauszt tagadás büntethetőség mellet "hamis" képekkel kampányol a 168 Ó?
Mivel tehát sem a 168 Tóra, e hányingerkeltő zsidó szennylap szerkesztői, sem pedig Aczél elvtárs nem írta a kép alá, mikor és hol készült, megtesszük mi: 1945. február 25., Drezda. Walter Hahn képe.
Kíváncsi vagyok!
Ha április elseje után azt mondod egy hasonló helyzetbe, hogy ennek semmi köze a holokauszthoz, és vitába szállsz.
Akkor mehetsz a börtönbe?
Ez esetben gyakorlatilag a csillagot az égről is le lehet hazudni.
Mindenesetre én ezután sem fogom sérteni a méltóságukat és a holocaust megtörténtét sem fogom jelentéktelen színben feltüntetni, és tényleg, őszintén sajnálom azt a kb. 300 ezer zsidó embert, akik nagy részének tífuszban, vagy a szövetségesek bombázása miatti élelmiszer ellátmány hiánya miatti éhségben kellett meghalniuk!
Még szerencse, hogy a fertőző holttesteket a nácik elégették, különben még ennyi zsidó vagy egyéb származású fogvatartott sem élte volna túl.
Remélem ezzel nem sértem senkinek az emlékét, semmiképpen nem szándékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!