Miért 8 óra 20 percet kell dolgozni?
Nem értem, hogy mire volt jó, hogy ezt bevezették.
Amikor kereken 8 órát dolgoztak az emberek, akkor sem kerestek rosszabbul, mint most, hogy 8 óra 20 percet kell dolgozni.
Ilyen marhaság más országban nincs.
"a jólét társadalom hazugságokra épül, válogatott elmebetegek hisznek csak benne"
Ismételten egy érv nélküli, fideszes hőzöngést hallottunk.
Na, akkor lapozzunk.
" Mert nekünk nem kellett a jóléti társadalom és helyette a munkaalapút választottuk Orbán királlyal az élen.
Ez kellett, akkor ezt kapjátok."
Oszt ennyi.
Csodálom, hogy csak az étkezést dolgoztatják le (amit legtöbb helyen amúgy sincs ideje kihasználni a dolgozónak!!!).
Mi lenne, ha a sza rást, hug yozást is ledolgotatnák ezek a szarrágók, akkor alapból 9 órás lenne a mukaidő?!
Amúgy csak ku ssoljanak, mi az, hogy "nem tetszik nekik, hogy a dolgozó eszik? Vegyenek robotokat!Ilyen pic sányi fizetésért mit várnak?Ennyiért bemenni sem érdemes, nemhogy éhenhalni!
A kajaidot mindenutt le kell dolgozni, nem csak Magyarorszagon.
Es szerintem ez nem uj talalmany, az elmult 15 evben biztosan igy volt, de szerintem korabban is.
Nekem peldaul 1 oras kajaszunetem van, azaz napi 9 orat kell benn lennem (atlagosan, mert rugalmas a munkaido).
"?Ennyiért bemenni sem érdemes, nemhogy éhenhalni!"
Hat akkor ne menj be. Mi tart vissza?
"Hat akkor ne menj be. Mi tart vissza?"
Ah éhhalál veszélye.
hja hogy akkor meg ehenhalna?
Akkor meg ne verd az asztalt bakker. Tanulj, kepezd magad, aztan magasabb lesz a fizetesed is.
Nem lehet tanulni, mert dolgozni kell.
Ne magadból indulj ki, nem mindenki milliomos, hogy munka nélkül jól éljen, amíg iskolába jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!