Jaj, milyen cifrán magyarázzák egyesek a bizonyítványt. :)
A Jobbik szent, nem hibázhat, vágom én. De a tények most magukért beszélnek.
Várom a levezetéseket, hogy az index a legdurvább, hazug, liberális, agymosó, zsidó-bérenc médium az egész országban... XD
"Az elutasított 161 cédula közül 130-at azért nyilvánítottak érvénytelennek, mert azokat eltérő írásmóddal, részben olvashatatlanul, illetve más-más tollal töltötték ki."
jaaaa mert az olvashatatlanokat le kell adni hátha átmegy mi?
ráadásul mit keresett egy Jobbikos neve az LMP s kopogtatócédulán?
ráadásul előtte be is jelentették hogy eltűnt az ő kopogtatócédulája és nem kapta kézhez
ja poooont az lmp kopogtatócédulák között lett meg... hmmm
akkor már mérnem az mszp s kopogtatók között lett meg?:/
nem az lmp között lett meg
de nem jó a kézzel fogható bizonyíték.... index megírta hogy nem igaz akkor AZ A SZENTÍRÁS
de már full nem érdekel higgy amit akarsz
aztán zsidózhatsz kérdező jól áll
"az index a legdurvább, hazug, liberális, agymosó, zsidó-bérenc médium az egész országban"
na, csak sikerül igazat is mondanod...
ha levennéd azt a csodás kis liberális-agymosott szemüvegedet, tisztábban látnál...
1. Nem ÉN szoktam zsidózni.
2. A Jobbik honlapján a szóvivő összekapart valamit.
Ezzel szemben máshogy gondolja az OVB, a jegyző, az INDEX, az ORIGO, és majd' minden magyar hírportál a kurucinfó kivételével.
Na nehogy már megmagyarázd nekem, hogy a jobbikos rágalom, mesebeszéd a hitelesebb... :D
"liberális-agymosott szemüvegedet"
Bazz. Bebizonyosodott, hogy hazudtak. Nem mondtak igazat. Rágalmaztak. És ti még így is képesek vagytok elhinni, hogy ők mondtak igazat? A tények ellenére? És rajtam van a szemüveg?
most is hazudsz kérdező
"hazug, liberális, agymosó, zsidó-bérenc médium az egész országban"
te írtad nem én :)
Ezzel szemben máshogy gondolja az OVB, a jegyző, az INDEX, az ORIGO...
... és még a Monakó hercege Az egyesült államok elnöke ő szentsége a pápa Hozé Manuel Barozo Spock parancsnok Dagobert bácsi Mel Gibson El Bandy Macgiver a fürge ujjak a Blikk a TVR-hét és az 576Konzol
látod mindenki veled van kérdező
a jelszavunk
...megmentjük a világot a Jobbiktól
szivárványos zászlónk alatt egyesül majd minden árja fekete
a liberálisok fénysebességgel csapnak le áldozatukra
úgy bizony miáááuuu...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!