Magyarország mit fog kezdeni a rázúduló sok-sok milliós menekülttel ha Németország megelégeli őket és hazakergeti?
"Németország megelégeli őket és hazakergeti"
Hogy? De Maziére és von de Layen megsimogatja a buksijukat és megkérik, hogy fáradjon mindenki kifelé?
Nem. Még augusztusban kezelhető lett volna, de hamarosan olyan állapotok lesznek, mint Spanyolországban a 30-as években.
Általában repülővel küldik vissza őket, arról elég nehéz menet közben leszállni.
Az a sok-sok millió meg valahogy összesen nincs 1 millióan. Szerintem jelentkezz a közmédiához, van érzéked a dologhoz.
"Általában repülővel küldik vissza őket, arról elég nehéz menet közben leszállni."
És gondolom te is gondolod, hogy 1 ember esetében milyen hihetetlenül körülményes az egész jogi eljárás.
"Szerintem jelentkezz a közmédiához, van érzéked a dologhoz."
Én a magyarnál sokkal radikálisabb német baloldali lapokat olvasom napi szinten, és ezt a nyugodtságot nem látom a hozzászólásaikban, amivel az itteni sorstársaik oldják fel a saját orbanofób kognitív disszonanciáikat.
"Rajtunk kívül a legkeményebb harcos. És ha a nácinak elege van a menekültből akkor sem istent sem embert nem ismerve KIKERGETI az országából."
Tudod a valóság nem olyan, mint egy Minas Tirith-i lovasroham. :-DDD
"A nácik ránkzúdítják"
Németek = nácik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!