Mikor kerül már Dávid Ibolya a vádlottak padjára?
18:04
Az ártatlanság véLelme és hogyhogy csak a Fideszes és MSZP-s politikusokat illet meg? Jobbikos politikusnál még sosem láttam hogy valaha felhoztad volna.
78
Jobbikos politikusoknál azért nem hoztam fel, mert akkor kerültek szóba az állítólagos ügyeik, amikor valaki habzó szájjal lámpavasra akart húzni valakit, aki ellen nem nyomoz az ügyészség, ellenpéldának. Bízok benne, hogy hosszú, kitartó munkával ilyen elemi dolgokat meg tudok értetni veletek, neveltem én már kezelhetetlenebb élőlényeket is:)
76
Csak a játék kedvéért: ezek után minden mondvacsinált baromság miatt feljelenthetek képviselőket? És ők kötelesek lesznek eljönni a tárgyalásra?
mért ülne a vádlottak padján? mit csinált?
konkrét példákat mondjál ne azt h lopott, csalt, hazudott.
18:12
Te magad mondtad, ÁLLÍTÓLAGOS ügyeik.
Egyébként a habzószájú lámpavasra húzás nem csak Jobbik szimpatizánsokra jellemző és közülük sem az összesre, hanem inkább egy hangosabb kisebbségre. Amúgy meg ha néhány fiatal kiakad, a képviselőiket már meg sem illeti a védelem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!