Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztelt Fidesz szavazók!...

Tisztelt Fidesz szavazók! Elégedettek vagytok még a rezsicsökkentéssel?

Figyelt kérdés

2015. okt. 14. 06:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én függetlenítettem magam a kormány baromságaitól. Ezért kívánom mindazoknak, akik ennyire elégedettek, csak biztassák tovább kedvenc nagyvezérüket a totális kirablásra. Én elégedett vagyok a helyzetemmel, ezért se rezsicsökkentés se egyéb remek dolog, de még a gazdaság tönkretétele se érdekel. Panaszláda pedig nincs.
2015. okt. 16. 11:26
 22/23 SimkoL ***** válasza:

Három felnőtt gyermekem és négy unokám van, ebből is látszik nem a Fidesz idején születtek. Nem a családi pótlékra és az adókedvezményre vállaltuk őket. A legkisebb gyermekem fogyatékkal ??? dongalábbal született. Még utazási költségtérítést sem kaptunk mert egy másik, jobb kórházba hordtuk műtétekre. Tudtuk mit vállalunk a három gyerekkel és nem az államra számítottunk.

Remélem majd egyszer megtudod, hogy milyen jó érzés az amikor azt hallod apa, apuci vagy éppen az unokádtól, hogy papó, nagyi...

'Arról nem is beszélve, hogy ezzel a kormány komolyan diszkriminálja azon csoportokat, akiknek nem lehetne gyerekük még ha akarnának is, gondolok itt a melegekre, leszbikusokra, transzexuálisokra.' Miért is nem lehetne gyerekük ? Testileg, fizikailag képesek gyermek nemzésre, szülésre. Ha esetleg a meddő párokat emlegetnéd akkor talán, de létezik az örökbe fogadás intézménye is, van pár ismerős családom.

Igenis támogatni kell a gyermekes családokat - egy értelmes szintig és ebben nagyon egyetértek a kormány szociális politikájával, hogy leginkább adókedvezménnyel, szerintem megértitek miért - mert fogy a kis nemzetünk.

Még mielőtt azzal jönnél, nem tartozom a 'kisebbséghez', nyugdíjas informatikus vagyok, a feleségem postai alkalmazott. A nagyobbik fiam rendszerinformatikus - bár nem a szakmájában dolgozik - és neki is van három lánya, ő sem a családi pótlék, adókedvezmény miatt vállalta őket, hanem mert szeretjük ha van körülöttünk valaki.

Az, hogy valaki akar-e családot, gyereket - és mennyit - felfogás, mentalitás kérdése, teljesen felesleges róla vitázni. Ha állam bácsi támogatja jobban jártunk, ha nem, akkor sincs gond mi akartuk.

2015. okt. 16. 11:52
 23/23 SimkoL ***** válasza:

Eszembe jutott még valami erről a mondatról: 'Arról nem is beszélve, hogy ezzel a kormány komolyan diszkriminálja azon csoportokat, akiknek nem lehetne gyerekük még ha akarnának is, gondolok itt a melegekre, leszbikusokra, transzexuálisokra. '

Falun élek, nálunk az ilyesmi nem divat. Ez olyan 'úri huncutság'. Persze itt is vannak 'képviselőik', - nyilt titok - de azért Tokaj-Hegyalján kicsi az esélye egy Pride-nak. A másságát tartsa meg magának mindenki.

Keresztény országban élünk ahol első a család és Gyurcsány Ferenc szavait hadd ne idézzem mert pontosan nem ugrik be, de talán 'akinek nem tetszik el lehet menni' vagy hasonló ?

2015. okt. 16. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!