Kedves Fidesz szavazók! Erről mi a véleményetek?
2010. márc. 15. 18:03
21/31 anonim válasza:
Az Origo főoldalán ment az adás.
22/31 anonim válasza:
Barátom, ha mégsem ez lesz a választáson feldughatoj a seggedbe egy hatalmas nagy műpéniszt? Ha tuti ez lesz az eredmény akkor benne kell lenned a fogadásban;) Egye fene, csak akkor dugom a seggedbe, ha kevesebbet kap a Jobbik.
23/31 A kérdező kommentje:
jobbikosok pofára fogtok esni. kétpofára.
----
Srácok nektek lesz ám csak a nagy pofára esés 11-én, ha tényleg ebből következtettek országos támogatottságra.
----
Konkrétumok drágáim - konkrétumok!?
Nem handabandázni kell mint a Fityesz, hanem érvelni!!!
2010. márc. 15. 18:22
25/31 A kérdező kommentje:
"Egye fene, csak akkor dugom a seggedbe, ha kevesebbet kap a Jobbik."
Te SZDSZ-es vagy mi?
2010. márc. 15. 18:24
26/31 anonim válasza:
CS3-al 5 másodperc meghamisítani a képet.
27/31 A kérdező kommentje:
CS3-al 5 másodperc meghamisítani a képet.
Muti...
2010. márc. 15. 18:24
28/31 anonim válasza:
Hagyd őket, aki látta ezt az eredményt látta, aki nem, az úgysem hiszi el. Én láttam, és nyugodt a szívem. Szebb jövőt mindenkinek! Még a kötekedőknek is!
29/31 anonim válasza:
de abba nem gondolsz bele hogy a jobbikosok többsége a gép előtt punnyad , van idejük ilyeneket nézni, meg a cigánybünözésről olvasni,
30/31 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:28
Érdekes, egyszer azt írják, hogy azért voltak ennyien a Jobbik rendezvényén, mert az összes Jobbikos kiment, most meg azt, hogy az összes itthon ül a gép előtt. Akkor hogy is van ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!