Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnétek, ha ők döntenének?

Szeretnétek, ha ők döntenének?

Figyelt kérdés

"Morvai Krisztina köztársasági elnöknek két pecsétje lesz, magunkfajta és magukfajta, és majd mi eldöntjük, ki melyikhez tartozik" - mondta Vona Gábor.

Tudom, fölösleges rémüldözni, tudom, "hivatásos rettegőnek" lenni kifizetődő egyesek szerint, stb...

De ez nem ijesztő azért?

2010. márc. 15. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

A külföldi spekulánsokkal nem is lehet másként bánni!

Szerinted a spekulánst érdekli hogy ki válik földönfutóvá?

Miért mi magyarok vágjunk folyton eret, csak hogy jópofák legyünk. Ebből valóban elég volt!

2010. márc. 15. 17:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Vaj van a fülem mögött? :)

Nem, képzeljétek, diák vagyok, még vagyonom sincs. Csak az MSZP-nek sem néztem volna el, ha azt mondják, hogy Gyurcsánynak legyen két pecsétje, és majd ő dönt... Mert a demokrácia lényege, hogy ne legyen senkinek pecsétje.

De ti ezt úgysem értitek, felpontozzátok azt, aki le akar járatni engem, és rögtön provokátor leszek, ha a szent és sérthetetlen pártotok ellen kérdezek.

Gratulálok!

Legalább olvassátok el a wikipédián, hogy mi az a "demokrácia", és olvassátok fel azoknak, akik nem tudnak közületek olvasni.

2010. márc. 15. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező...nem tudom, milyen diák vagy, de ezt eléggé félreértetted....ezt nem szó szerint kell venni. Ez a történet arról szól, hogy mivel a földvásárlást megtiltani nem lehet az unión belül, ezért más eszközökkel kell megakadályozni, és olyan törvényi szabályozást kell kitalálni,hogy szinte lehetetlen legyen, hogy valaki teljesíteni tudja az összes követelményt és megvehesse a földet... nem lesz Morvainak semmilyen pecsétje, ez egy jelképes példa volt...hallgasd végig az egészet, és megérted...ha egy külföldi nálunk akar majd földet venni, el fog bukni már az első vagy a második rostán...
2010. márc. 15. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:

59% on áll a Jobbik:

[link]

2010. márc. 15. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Te az egész beszédből csak ezt a két sort hallottad meg vagy mi? Amit leírtál az a külföldiekre vonatkozik, akik magyar földet akarnak venni.
2010. márc. 15. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennyi nagyszerű provokáló kérdés született a mai napon, de egyesek csak ennyit tudnak akárcsak a pártjuk :)
2010. márc. 15. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!