Jobbik esélyei 2018-ban jelen állás szerint?
Vélemények?
Jelenleg én a Fideszt gondolom esélyesebbnek.
Jelen állás szerint egyre rosszabbak! Momentán kevesebb szavazót tudna mozgósítani a Jobbik mint tavaly! Az összes közvéleménykutató a Jobbik lassú hanyatlását mérte az utóbbi időben, ráadásul furcsamód a korábban legaktívabbnak számító jobbikos szimpatizánsok lettek a legpasszívabbak, tehát ők mennek el legkisebb eséllyel szavazni.
De ez a jelenlegi trend! A Fidesz is sokat gyengült a választásokat követő fél évben, most meg erősödnek szépen, az LMP-t tavaly 8% körül is mérték most újra 3-5%.
Az MSZP is hosszas hanyatlás után most erősödik stb.
A pártok népszerűsége nincs kőbe vésve mindig van egy kis föl-le csúszkálás.
Tehát, ahogy hangsúlyoztam a jelenlegi állás és trendek szerint olyan 15% körül várom őket. Megmaradnak középpártnak.
6os liberális gondolkodású agymosott. A NATO az Amerika, az EU szintén amerikai irányítás alatt van. Az az Amerika, aki lehallgat minket, Ukrajnát tönkre tette a NATO puccsal, Görögország szintén cserben van hagyva...
Kérdem én! Hol vannak a beígért nyugati bérek? Hol van az a beígért fejlődés? Sehol. A fél ország az EUban dolgozik és oda adózik! Nem lesz 30 év múlva nyugdíj, mert mindenki a nyugatnak dolgozik. Látom, te még mindig a hazug nyugati sajtónak hiszel. Ha Putyin akarná, a világ második legnagyobb hadseregével egy hét alatt övé lenne Ukrajna és 1 hónap alatt Európa. Te nem ismered az oroszokat. Soha nem háborúztak, mindig védekeztek. De az hogy USA bázisok mindenütt ott vannak (Pápa nálunk) az rendben van. USAnak engedett a fél világot meghódítani, de az oroszok nem vehetik vissza a saját földjüket, a Krímet!
Az USA hatalomtorekvési módszerei 1-8 rész: http://www.youtube.com/playlist?list=PLo3D7cHyR-tOt9dxdaDXlv..
Végeztem!
Ha a közvéleménykutatások alapján lett volna a szavazás, akkor pedig fidesz 3/4-ed lett volna, nem pedig az éppen 2/3.
Hogy mi is történt valójában angol felirattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!