Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit képzelnek azok akik azt...

Mit képzelnek azok akik azt mondják, hogy az összes magyarnak Magyarországon a helye?

Figyelt kérdés

Hogy menjenek vissza Németországból,Ausztriából,Angliából,Hollandiából,Amerikából(USA,Kanada),Emirátusokból és maradjanak Magyarországon.

Szerintem eléggé szánalmasak azok pontosan ezt a nézetet vallják.

2015. okt. 3. 21:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

"És az olyan magyar mit képzel amikor azt mondja, az összes közel-keleti menjen vissza mert ott a helye?"

A magyar nem várja el hogy az ő kultúráját és vallását terjesszék ott ahová megy. Én elmegyek valahová, akinek érdekel a kultúrája, próbálok beilleszkedni. A "közelkeletiek"-től sem várok többet.

Aki meg elmegy pl. németekhez a jobb pénzért, aztán nyafog hogy milyen rossz ott, az olyan mint egy rossz prosti. Eladja a testét.

2015. okt. 3. 21:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Vegyék észre, ha tehetséges orvos vagyok nem fogom magamat havi 100ezerért éhenhalatni. Ha Amerikában szerelembe esek egy szép fekete lányba akkor mikor sorra kerül a házasság inkább kérek zöldkártyát, minthogy egy magyar faluban kinézzenek minket
2015. okt. 3. 21:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát egy orvosnak is más élményei lesznek, mint aki 0 nyelvtudással 8 általánossal feketén melózik kint
2015. okt. 3. 21:59
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

kérdező gondolom a migránshelyzetet akarja ráhúzni a magyarra, ami elég szánalmas:

lásd: a deviáns, integrálódni nem akaró, rendbontó arabokat, muszlimok és a külföldön tisztességesen dolgozó magyarok közé tesz egyenlőségjelet.

"Szerintem eléggé szánalmasak azok pontosan ezt a nézetet vallják."

Igen, kérdező, ha így gondolod, valóban szánalmas vagy.

Mint pl. azok a debilek, akik az 1956-os helyzettel példálóznak, ha a mostani migránsokról van szó.

És igenis, fel kell tenni néhány alapvető kérdést:

1. célunk-e Magyarország fennmaradása?

2. készek vagyunk megtenni minden szükséges lépést a fennmaradás érdekében?

Magyarország szó szerint megszűnik, ha a fiatalok külföldre mennek.

Maradnak az idős nyugdíjas magyarok és a fiatal cigányok.

Áldozatot kell hozni. A nyugat épp azért gazdag, mert mi építjük fel az országaikat. Ha itthon maradnánk és a saját országunkat építenénk, előbbre tartanánk.

Civil szerveződésekkel, kreativitással, szolidaritással csodát lehet tenni, nem kell állambácsitól várni a sült galambot.

A legtehetségesebb magyar fiatalok tanuljanak pár hónapot-évet külföldön, lássanak világot, szerezzenek tapasztalatot, aztán jöjjenek haza kamatoztatni a tudásukat és felvirágoztatni az országot.

Ahogy egy normális hazafi tenni.

Aki nem csak kapni, hanem adni is akar.

A közösségért.

És nem csak az egyéni, önös érdekeiért kell küzdenie.

2015. okt. 3. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Utolso, Jomaham eme kommentet a guny leghalvanyabb jele nelkul irom, de felkernelek Teged , midon eme kerdesek precizialasea szorulnak, s valoban kivancsi vagyok, oszd meg Velunk " Ha itthon maradnank, elorebb tartanank" mondatod pontos kifejteset gazdasagi ertelemben:

-Honnan szerzunk a fiataloknak vegzettsegukhoz illo, kvalifikalt munkat

- Hogyan emeljuk munkajukert oket megilleto tisztes fizetesuket,

- Ki fogja eme magasabb fizeteseket kifizetni,

- Ki fog az uj munkahelyekbe befektetni,

- Fog-e asszisztalni eme folyamatokhoz a kormany, ha igen:

* szamolhatunk-e az adok redukciojaval,

* milyen mertekben es hogyan kivan Szerinted eme folyamatba beavatkozni,

* amennyiben Onnon forrasbol kivan munkahelyeket teremteni, ugy Onnon velemenyed szerint milyen forrasokbol kivanja ezt finanszirozni?

Valaszod rendkivul koszonom es rendkivul ertekelem!

2015. okt. 3. 23:38
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Magyarország meg előbb-utóbb megfog szűnni ebben a formájában"

Persze, hogy meg.

És mi nem is fogjuk sajnálni.

2015. okt. 4. 09:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Mostanában valóban divat a gazdasági migránsok visszaküldéséről elmélkedni.... :-)
2015. okt. 4. 09:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Én még a Kádár-korszakban jöttem ki, akkor hazaárulónak kiáltottak ki.

Ha most újra annak titulálnak, akkor mi a különbség?

2015. okt. 4. 09:16
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a nagynéném Németországban nőtt fel, ott dolgozik, de lassan hazajön. Hogy miért? Mert Magyarországot tartja hazájának és azt vallja, hogy magyarként itt a helye. És nem valami alacsonyan képzett valakiről van szó, hanem egy diplomás szakorvosról 30 éve a pályán.

Ilyen is van... Csak hogy tudd, Kérdező és egy kicsit kigyere a szűk látókörödből.

2015. okt. 4. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!