Biztonságos most már Győrbe utazni, vagy ugyan olyan a város mint pár hónapja volt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 11:28
1/6 anonim válasza:
Én heti több alakalommal utazok oda. Aki félős, annak ugyan úgy nem biztonságos!!!
2/6 anonim válasza:
Elég gyakran utazok Győrbe. Eddig még senki sem kötött belém.
3/6 anonim válasza:
2 hete még élt a Győrben élő ismerősöm, vagyis egy testvérpár, akkor jöttek haza, több megye távolságra.
5/6 tetro válasza:
11.38
ugyanannyi cigány van győrben mint eddig. szerintem ne menj oda... sőt, az lenne a legjobb, ha magadra zárnád a lakásod ajtaját, és nem mennél egyáltalán emberek közé.
6/6 anonim válasza:
Én megmondom őszintén még mindig nagyobb a biztonságérzetem Győrben mint Pesten. Én Esztergom közelében élek, de 3 hete voltam Győrbe a barátnőm szüleinél 2-3 hetente járunk oda és igaz a Migránsok miatt a vasútállomás környéke nem éppen olyan barátságos mint régen. A barátnőm miatt sokszor autóval mentünk, de amikor az autóm tönkrement és nem volt pénzem megcsináltatni azonnal akkor vonattal utaztunk oda mert az volt a legegyszerűbb nekünk és igen csak tartottunk a menekültektől, de az ég világon semmi baj nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!