Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Katonaismerősöm most jött...

Katonaismerősöm most jött haza a déli határról. Miért bánnak így a magyar haderővel? Leírás még.

Figyelt kérdés

Egy kiürített korábbi árvaházban kaptak szállást, 150-en voltak egy emeleten. Emeletenként 1 folyosói wc-vel.

Napi kétszer konzerv kaja, este meleg étel.

A főtiszteknek kellett a vasakat hordani a susnyákosból a kerítésépítéshez. Ami meg nettó megaláztatás egy tisztnek. Ugyanis ez altiszti tisztesi feladat lenne.

A környékbeli falusiak adtak fűrészt és egyéb szerszámokat a feladatok elvégzéséhez.

Sajtónak nem lehet nyilatkozni róla - mert elmondták rögtön leszerelik őket, ha valaki beszélni mer.

Nem tudom miért nem becsülik meg legalább a magyar katonaságot a politikai vezetés részéről?

2015. okt. 2. 10:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Én is hallottam hasonlókat.

De a határt őrző rendőrségről. Ott állnak a kerítésnél, és még kaját sem kapnak. A szabad ég alatt alszanak. A katonák adták oda nekik a saját ebédjüket, mert egy napja nem ettek.

Én nem hiszem, hogy ez annyira pénz kérdése lenne, inkább szervezetlenség. Ha annyira csóró az állam, hogy nem tud nekik kaját vinni, akkor legalább szólta volna a lakosságnak, biztos vittek volna nekik kaját szívességből.

Értem én, hogy a fronton sokkal rosszabb körülmények vannak, de ez azért még nem a front.

Kaja, normális szállás, azért ez lenne a minimum.

2015. okt. 2. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi Zsaruellátók éppen ezen dolgozunk most, hogy legyen mit enniük ezeknek a GYEREKEKNEK. Ugyanis a legtöbbjük 20-23 éves...
2015. okt. 3. 13:30
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Elszállásolás

A katonélet az ilyen. Sose a kényelemről szólt.

Kaja.

Nem az állam eteti őket hanem a katonaság, ha ezt nem tudják megoldani az szervezési probléma.

Tisztek alázása.

Ha igaz hogy a tisztek aránya rohadtul magas akkor logikus hogy ők is végeznek fizikai munkát.

Sajtó.

Ha nyilatkoznának, a liberális sajtó 1000 cikket hozna hogy a kerítéssel a katonák se értenek egyet és egyébként is rabszolgamunka folyik stb

2015. okt. 3. 16:02
 14/22 szántóvető ***** válasza:
13-as a kérdező utolsó előtti mondatára nem reagáltál.
2015. okt. 3. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
62%

a megbecsülést lemaradt

azért mert a politikusok színtől függetlenül szrnak az emberek megbecsülésére. Kevés szavazóról van szó ennyi.

2015. okt. 3. 16:04
 16/22 szántóvető ***** válasza:
az alapkérdésre gondoltam,a fenyegetésre.
2015. okt. 3. 16:20
 17/22 anonim ***** válasza:
nem értem miről beszélsz
2015. okt. 3. 16:43
 18/22 szántóvető ***** válasza:
"Sajtónak nem lehet nyilatkozni róla - mert elmondták rögtön leszerelik őket, ha valaki beszélni mer."
2015. okt. 3. 16:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Most látom hogy egy PLETYKÁRA izgult rá mindenki.

Valszeg egy turbóellenzéki hangulatkeltő írta ki a kérdést.

Ha igazak az áldatlan állapotok a több ezerből lesz több is aki kiáll és nyilatkozik és akkor lesz mire válaszolgatni. Addig pedig ez egy mi lett volna ha Hitlernek atombombája van típusú kérdés.

2015. okt. 3. 17:13
 20/22 szántóvető ***** válasza:
pedig vannak cikkek a neten a nem megfelelő ellátásról: [link]
2015. okt. 3. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!