A 888.hu azért jött létre, mert a 444.hu erősen Fidesz szapuló oldal, és cserébe a jobboldal megcsinálta a 888.hu-t, mint baloldal ellenes oldalt?
A 444.hu nem csak hogy Fidesz szapuló, de egyáltalán nem tárgyilagos, korrekt. Kb. annyit ér, mint egy bulvár lap.
A 888.hu biztosan kormánypárti. A stílusáról és hitelességéről még nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam, csak az elindítás kapcsán láttam velük egy riportot.
Így van, a fideszisták próbálnak valami ellen lapot hozni a 444-nek, de elég gáz, ne mcsak a címet, de még az oldal vázát is lopták, nincs nagy kreativitásuk G.Fodoréknak, elég gáz :)
444-et lehet szapulni, aki nem tudja megszokni a laza stílust, de amiért én olvasom az az, hogy a 444 jóval hamarabb hozza le a friss híreket mint más hírportál, ill. sokkal több mindenről írnak mint a többi.
Sokkal korrektebb a 444.hu szerintem.
A 888 pedig csak egy jobber kormány párti propaganda utánzat.Hazugsággyár az egész.
Kevés lesz ez nekik a boldoguláshoz...
Kb. 2 perce ülök itt a monitorra bambulva, hogy léteznek emberi lények, akik komolyan veszik a 444-et.
Az az oldal kb. a MKKP-tal, a Trollfocival és hasonló oldalakkal van egy kategóriában. Előbb említettet egyébként csodálom, hogy nem tiltották még be, a tagjait pedig zárták börtönbe egyszerű uszításért, megtévesztésért és felforgatásért.
/Nem vagyok sem Fideszes, sem Jobbikos, a bal- és liberális oldalról meg most nyilatkoztam. Csakmielőttmég./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!