Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy felmérés szerint egyetlen,...

Egy felmérés szerint egyetlen, a bejutásra esélyes pártok közül egynek a programja nem költségmegtakarítással, hanem költségkiadásokkal számol és ez a Jobbik. Honnan szedne pénzt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 19:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

A Jobbik igynnen szerez pénzt:

-államadósság újratárgyalása (Lengyelországban, Bulgáriában megtörtént, Izland egyszerűen beintett, lettek súlyos következmények?)

-multinacionális cégek megadóztatása (Magyarország adja a legtöbb közvetlen állami támogatást az óriáscégeknek az Európai Unió tagországai közül – derül ki az Európai Bizottság legfrissebb jelentéséből. Tavaly csaknem 682 milliárd forintot, vagyis a GDP 2,38 százalékát!Ezt ha csökkentjük felével, még mindig megéri a multiknak és mi is jól járunk, forrás: [link] )

-segélyrendszer megreformálása (3. gyerek utáni adókedvezmény, nem mentesség, kedvezmény)

-felelősségre vonás, perek, akár teljes vagonelkobzással

-magyar mezőgazdaság fellendítése, informatikai befektetések, a mezőgazdaságra épülő élelmiszeripar fejlesztése, és a turizmus

2010. márc. 14. 21:19
 22/33 anonim ***** válasza:

21:19 - Teljes vagonelkobzással? Most a mávot is büntetik? Teljes vagonokat akarnak elkobozni?

Jó-jó... értettem én, csak ezt a magas labdát nem tudtam kihagyni :)

vagonelkobzás = vagyonelkobzás

Szebb jövőt!

2010. márc. 14. 21:24
 23/33 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót. Fogalmam sincs mit szavaztak meg a titkosításról és mit nem, nem is érdekel.

Ha a Fidesz nem számoltat el az az Ő baja lesz, mert akkor elsüllyed az MSZP-vel együtt.

A Jobbikot pedig a baloldal által létrehozott megosztó pártnak tartom, de ha nincs is így, akkor viszont komolytalannak a kakastollas csendőrség bevezetése, és a hiteltelen Morvai Krisztina "nem fizetjük vissza az IMF-nek" kijelentése miatt.

s nem utolsó sorban utálom a zsidózást, de nagyon.

2010. márc. 14. 21:32
 24/33 A kérdező kommentje:
A videót kommentálókból pedig árad az ostoba gyűlölet és butaság. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Jobbik = 50% régi MSZP-s, +50% erőszakos fajgyűlölő.
2010. márc. 14. 21:38
 25/33 anonim ***** válasza:

"Megnéztem a videót. Fogalmam sincs mit szavaztak meg a titkosításról és mit nem, nem is érdekel."

Hú de jól informált szavazó vagy! :)

A teóriádon, hogy a jobbikot a baloldal hozta létre meg csak nevetni tudok. Az izraeli hadsereg hozta létre a Hamasz-t? Vagy az angolok az IRA-t? Esetleg az afgánok hívták be az amcsi sereget? :)

2010. márc. 14. 21:39
 26/33 anonim ***** válasza:

1. Linkeld már be nekem légyszíves hogy ki hol és mikor zsidózott! - remélem nem innen a fórumról kapok linket...

2. Elég baj az, ha nem érdekel mit szavaztak meg. Ennyire érdekel? Akkor tulajdonképpen egy olyan pártra fogsz szavazni, aki megszavazta a titkosításról szóló törvényt, mert attól tartott hogy a jobbik áprilisban rájuk borítja a bilit és kiderülnek a fidesz aljas dolgai is... ha nem lenne mitől tartania a fidesznek, nem szavazta volna meg ezt a törvényt

3. Nem azt mondom hogy szavazz a jobbikra, de miért pont a fideszre? Ezek után? Szavazz inkább valamelyik kis pártra, de miért pont egy olyanra aki a szemed láttán, füled hallatán hazudtolt meg?!

2010. márc. 14. 21:39
 27/33 anonim ***** válasza:

"A videót kommentálókból pedig árad az ostoba gyűlölet és butaság. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Jobbik = 50% régi MSZP-s, +50% erőszakos fajgyűlölő"

Elég szomorú hogy a kommentekből vonod le a következtetést. Én is elkezdhetnék szidkozódni itt mint fideszes, de nem teszem. Annál egyenesebb vagyok!

2010. márc. 14. 21:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Jobbik = 50% régi MSZP-s, +50% erőszakos fajgyűlölő.

Ezt ki magyarazta be neked?Orban Vektor?

A Jobbik szavazobazisanak 35%-a volt Fideszes.50%-a aki sosem szavazott{mert fiatal vagy mert nem akart tamogatni olyan partot mint az mszp vagy a Fidesz]15 pedig aki lehet Mszp-re szavazott valamikor de ugyanugy nyomott x-et Fideszre is a multban.

2010. márc. 14. 21:45
 29/33 A kérdező kommentje:

A teóriádon, hogy a jobbikot a baloldal hozta létre meg csak nevetni tudok. Az izraeli hadsereg hozta létre a Hamasz-t? Vagy az angolok az IRA-t? Esetleg az afgánok hívták be az amcsi sereget? :)

Ha ismernéd a kommunisták pártalkotási, szavazatmegosztási tevékenységét, nem írnál ilyeneket.

Szerinted kinek tesz jót ha Budapesten neonácik gyülekezhetnek? Az MSZP-nek, mert lehet fasizmust kiabálni és mutogatni a Fideszre.

Fordított arányosság tulajdonképpen. De mindegy is, a kérdésre senki nem adott választ, hogy miből lenne itt Jobbikos kánaán, de gyűlöletből ötösre vizsgáztatok.

Szerencse, hogy kb. 15%-otok lesz, vagy még annyi sem.

2010. márc. 14. 21:49
 30/33 anonim ***** válasza:

Abban biztos lehetsz, hogy több lesz mint 15%-k! Az EP választásokon is 5%-ot jósoltak - majd jött a pofára esés - 15%

Tehát a vártnál háromszor több. Kívánom hogy most is a háromszorosa legyen annak, mint amit jósolsz :)

2010. márc. 14. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!