Kire fogsz szavazni?
Figyelt kérdés
Csak tömören, röviden.
Köszi
2010. márc. 14. 18:40
11/25 A kérdező kommentje:
Egyre jobb...
2010. márc. 14. 18:59
13/25 anonim válasza:
Jobbik, aki meg azt mondja, hogy náci az buta és aluliskolázott.
16/25 anonim válasza:
Persze, aki a jobbika szavaz az náci. Aki az mszpre az kommunista, aki az mdfszdszre az meg zsidó mi? csak az a normális aki a fideszre szavaz?:D vagy mi?
én is a jobbikra szavazok:D és inkább rasszista vagyok mint náci:D:D
17/25 anonim válasza:
Volt már Fidesz és MSZP kormány is az országban, őszintén szólva én a Jobbikban sem látok sok esélyt a kiútra.
Viszont azért fogok mégis a Jobbikra szavazni, hogy kevesebb esélye legyen a Fidesznek a 2/3-ra, Orbán Viktor arroganciája erősen zavar, az MSZP pedig már úgyis leírta magát kellőképpen.
20/25 anonim válasza:
jobbik. ha kell, azt is vállalom, h náci vagyok. ez van, a kedves nácizók pedig nyugodtan lehetnek liberális agymosott idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!