Ha lezárják a magyar-horvát határt, ott is bekövetkezhet egy olyan csata, mint Röszkénél?
Nem fullra zárják le legjobb tudomásom szerint, lesz átjáró csak terelve lesznek az emberek egy irányba és lényegesen megnehezedik az ember csepészek dolga.
Viszont sorok lesznek de ha a horvátok veszik a fáradságot - amiben nem vagyok biztos - a saját oldaluk kontrollálására akkor talán nem.
Röszkénél a szerb rendőröket jó sokára rakták oda védőfelszerelések nélkül és élőben nézték végig, ahogy csontra kirámolnak ott egy üzletet. És hagyták!
Én is úgy láttam egy videón, hogy több üzletet is "belaktak" Röszkénél.
A horvátok úgy tűnik, nem sok mindenre veszik a fáradtságot... Vonatoztatni tudnak, de nem akarják majd, hogy a bevándorlók rajtuk maradjanak...
Ha őrült módon nem szedték volna fel a szlovén határszakaszon a drótakadályt, akkor talán lett volna valami ilyesmi (félreértés ne essék, nem vágyom rá, hogy ilyen jelenetek legyenek, de a csempészek úgy tűnik, csak ebből értenek).
így az lesz, hogy a "nemes lelkű" horvátok szépen odabuszozzák majd őket a magyar határhoz lehető legközelebbi szlovén határra, ők meg átvágva Szlovénián szépen besétálnak Magyarországra.
De a szlovének nem szeretik, ha rajtuk vágnak keresztül.
Az elmúlt egy hétben a horvátok számtalan alkalommal próbálták rájuk tolni őket, de nem sikerült arra irányítaniuk a tömeget. Ezért újfent ránk lőcsölték őket. A tömeg el se fog jutni Szlovéniáig, mert ott úgyse engedik be őket, itt fognak nekifeszülni a kerítésnek.
Ezért ha lezárjuk a határt, akkor megint nálunk lesz harc.
Ezt sehogy nem lehet elkerülni...?
A horvátok valószínű ezt fogják csinálni: továbbra is naponta ezreket buszoztatnak a határra, több helyen is, hogy a magyarok ne tudják követni. Közben megjelennek a drótvágó fogó árusok a kerítés mellett.
A felhalmozódott tízezres tömegek a határ hosszán pedig végig egyszerre támadást indítanak. Ennyit pedig nem fog bírni a rendőrség és áttörnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!