Baloldaliak szerint miért ellentétes az hogy a Jobbik gazdasági kapcsolatokat keresne kelettel és Palesztína önállósulását támogatja, de a bevándorlást ellenzi?
" És elmondanátok, hogy mit akartok velük kereskedni azon felül, ami már most kereskedünk velünk?
A másik meg, hogy minek akartok szegény országokban eladni valamit olcsón, amikor ésszerűbb egy gazdagabb országban eladni drágán?
A válaszíró 29%-ban hasznos válaszokat ad."
Ez egy jogos felvetés, és örülök hogy nem csupán érzelmi alapú. Ilyeneket már jobban szeretem.
Törökország, Öbölmenti arab államok szintén nem nevezhető annak. Libanon, Irán életszínvonal szerint olyan Magyarország. Ne keverjétek a szezont a fazonnal. Keletnek pedig nem csak az arabok, hanem a Távol-Keletet(Japánt, Kínát, Koreát, stb.) is jelöli.
A fent feltett kérdésben pedig semmi ellentmondás nincs. Attól hogy nem költözünk be egymáshoz a szatócshoz még veheti tőlem és én is vehetem tőle a portékáit. Vagy ez ellentmondásos? Pl.: te csak úgy vásárolsz a COOP-ban vagy CBA-ban, ha ott is dolgozhatsz, alhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!