Ugye nem akarja a magyar kormány tényleg befogadni azt az ezer menekültet, akit hozzánk akar deportálni az EU?
Figyelt kérdés
Szlovákiához kellene csatlakoznunk és megtámadni a döntést, és ha mégis ellenünk döntenek, vállalni a kötelezettségszegési eljárást is.2015. szept. 24. 15:29
1/21 anonim válasza:
Ez nem hinném, hogy kívánságműsor.
A magyar lakosságnak ez tudod, hány százaléka?
Ne ETTŐL az ezertől félj, hanem akiket utána osztanak tovább
2/21 anonim válasza:
Így is eltartunk már párszázezer cigányt. Most még ezer ember már nem oszt, nem szoroz.
3/21 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az, hogy ez a szám valószínűleg csak a kezdet, tehát csírájában kell elvetni ezt a dolgot. Ha adnak valamilyen büntetést, az még mindig jobb, mint a menekültek.
2015. szept. 24. 15:35
4/21 anonim válasza:
Csírájában elfojtani szokás, nem elvetni...
5/21 A kérdező kommentje:
Igaz, ha elvetjük, csak szaporodnak.
2015. szept. 24. 15:39
6/21 anonim válasza:
elvetni eldobniként is használható, semmi gond...:D
Én azt nem értem, hogy ezek hogy fognak megmaradni az adott országban.
Meg még jönnek.
DNY-on lakom, csak délelőtt kétszer jött visszafelé az üres vonat jó sok vagonnal Szentgotthárdtól...valamikor gondolom teli ment, de azt nem láttam.
7/21 anonim válasza:
Alig várom már azt a kérdés, hogy "ügye a magyar kormány nem akarja elfogadni azt a több száz millió eurós támogatást, ami érkezik az országba"?
Csak idén több mint 26e-el fogyott a magyar népesség. Tényleg az a nemzeti katasztrófa, ha érkezik ezer menekült?...
8/21 A kérdező kommentje:
Ha a magyar emberek önként választanák ezt, akkor nem, de ha az EU nevű terrorszervezet kényszeríti ránk a kétes státuszú idegeneket (tényleg menekült, vagy csak ezt mondja?), akkor ez elég nagy gond. Főleg, ha ez csak egy kiinduló ezres, és rendszeresen nőni fog a számuk.
2015. szept. 24. 16:01
9/21 anonim válasza:
Én várom őket, a cégemnél úgy is mindig emberhiány van. Talán ők dolgozni is akarnak a magyarokkal ellentétben.
10/21 A kérdező kommentje:
Azt én is megnézném magamnak, mikor ezek dolgoznak. Szerintem ők maguk is kíváncsiak lennének erre, mert még nem nagyon lehetett rá példa.
2015. szept. 24. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!