Mennyit fizetnek ha elmegyek bevándorlónak?
16000x3x12=576000
Én nem az a 62%-os vagyok, de egyébként Magyarországon élek, nem tudom ez most miért érdekes.
igen, csak fizetést, szociális ellátást, és segélyezést nem az éves szinten szokták mondani, hanem havi szinten.
és ha jobban belegondolok, mi 500 ezer forint egy évre 3 gyereknek?
mikor naponta a 3 gyerek megeszik legalább 3000ft-ot
az már több mint egy milla egy évben, és sehol sincs még a ruha, a rezsi, (mert 3 gyerek mellett dolgozni lehetetlen) a játékok, és még sorolhatnám.
az a pénz pont arra elég, hogy egy 3 gyerekes család ne halljon éhen, ha mellette az apa még a lelkét is kidolgozza a családjáért.
Gyereked van és 32%-od? Szerencsétlen gyerek....
(amúgy 21. hsz-t olvasd el)
"én Magyarországon 16 ezret kapok csp-t, gyerekenként"
Havonta. A fél millió három gyerekre vonatkozik, éves szinten. Olvasd vissza, vagy számolj.
Plusz: írta már valaki, hogy ezen felül van még az adójóváírás, ami szintén jelentős összeg (1-2 gyereknél havi 10 ezer gyermekenként, 3 gyereknél havi 33 ezer forint, szintén gyermekenként).
Plusz: bizonyos feltételek teljesülése esetén rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kaphat a család.
Ez így összességében három gyerek esetén akár havonta 165 ezer forint is lehet.
Plusz: legalább három gyerek esetén már alapból kedvezményes az óvodai/iskolai étkezés (naponta háromszor).
Plusz: a legalább háromgyerekes családok gyerekeinek nem kell fizetniük a tankönyvekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!