Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fennáll annak a reális veszély...

Fennáll annak a reális veszélye hogy a jelenlegi magyar baloldal 3 év múlva leváltsa a jelenlegi kormányt?

Figyelt kérdés
baloldal,fidesz,választás
2015. szept. 23. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs esélye.

Egyébként közel sem biztos, ha most ők kormányoznának, akkor beengednék a migránsokat, hiszen minden épeszű ember tudja, hogy ez nekünk nem jó.

De az ő stratégiájuk egészen egyszerű: bármit csinál a Fidesz, fikázni.

2015. szept. 26. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

2014-ben láthatták, hogy az összeborulás sem volt elég. Szerintem már ezért nem is lesz. Ezért a törpepártok be se jutnak. Gyurcsánynak még egész meglepően nagy volt a bázisa, de kivétel nélkül öregek és bár gyűlölöm Gyurcsányt, ezáltal közvetve a szavazótáborát sem bírom épp ésszel felérni és elnézést ha morbid vagyok de na jobban fogyatkoznak az ő szavazói mint pl. a Jobbik szavazók.

Így hát ő is mint minden baloldali párt mélyrepülésbe kezdett. MSZP hát szintén zenész. Sajnos bekerülnek a parlamentbe tovább szennyezni a nemzet templomát, de egyre jobban konvergálnak a nulla felé. A többi fiatalabb új generációs baloldali liberális meg a másik törpepártra szavazhat még ugye az LMP-re, akik szerintem a bejutási küszöb elérés utáni partitól még mindig másnaposak, nézem a parlament TV-t de nem sok tevékenykedést látok részükről.

Úgyhogy nem fenyeget a baloldal újabb 4 éves ámokfutása. Én mindenkit utálok:D a Fideszt is de azért örülök, hogy nem a baloldal van most soron, kerítés helyett tuti nagy csöcsű k*rv*kat telepítettek volna a határra, hogy még jobban kiszolgálják az idegeneket.

2015. okt. 24. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:

"én sem törném magam egy vezető ellenzéki politikusként, ha ugyanannyit keresek, mint egy kormánypárti kollégám, annyi különbséggel, hogy tőlem nem várják azt el, hogy amit mondok, azt teljesítsem. az ellenzék fikázhatja bárhogyan a kormányt, válaszként sosem kérik tőlük, hogy "tessék, akkor mondják, hogyan kéne ezt csinálni máshogy", szájkarate szinten megmarad."

a vezető politikusok pont hogy kormány időszakban szedik meg magukat

a kisembernek soknak tűnhet a havi 1 milliós bruttó, a valóságban ezek az emberek "55 milliót kapnak egy nejlon szatyorban a párt széfből"

2015. okt. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!