Miért foglalkoztathatják az adócsaló Győzikét a tv-ben?
Figyelt kérdés
Jó helyre írtam, mert erkölcstelennek tartom foglalkoztatni őket,akkor, amikor 20-20 millió be nem fizetett adótartozással "rendelkeznek". Engedik, hogy ennyi tartozással (ApEH nyilvános lista) "szórakoztassák" azokat az embereket, akik elvesztették a munkahelyüket?2010. márc. 14. 07:52
1/13 anonim válasza:
Győzi egy ostoba cigány, akinek a nevetséges formáján, viselkedésén, analfabetizmusán, inkább sírni kellene mint mulatni! De hogy mennyire rasszista vagyok! Bejja asszonynak odatolnám szívesen!
2/13 anonim válasza:
Ez a demokrácia mellékhatása. A diktatúrában nem volt ilyesmi. És miért nyilatkozgathatnak a sajtónak és sztároltathatják magukat előzetesbe meg házi őrizetben levő korrupt politikusok? És miért kereshetnek pénzt a börtönben ülő bűnözők azzal, hogy könyvet ír(at)nak a történetükből?
3/13 anonim válasza:
Azért mert nagyon sokan nézik. Ha nem lenne nézettség levennék műsorról. Ezek is mi vagyunk, magyarok.
4/13 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a van igényt!
Arra hogy mire van igény a médiákba, nagyrészt a média határozza meg! Legalább 50% ban a média befolyásolja az emberek igényeit, hiszen ha egy új szokást, zenét szeretnék népszerűsíteni és telítem vele a médiát, már is gerjesztem az igényt!
5/13 anonim válasza:
ülj le fiam, Gyurcsány is adócsaló, ha neki szabad akkor ennek a büdös cigánynak is szabad... csak neked nem!
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de egy újabb kérdés: ha az APEH-ból is nézik a műsorát, akkor behajtható az adóhátralék, mivel ugye van keresete (bár eddig is volt)?
2010. márc. 14. 10:24
7/13 anonim válasza:
"Azért mert nagyon sokan nézik. Ha nem lenne nézettség levennék műsorról. Ezek is mi vagyunk, magyarok."
Nem hiszem hogy a magyarokat érdekelné ennyire ez a rühes korcs.
8/13 anonim válasza:
"Nem hiszem hogy a magyarokat érdekelné ennyire ez a rühes korcs."
Sajnos érdekli őket.
Apám és anyám is nézik azt a szart, miközben a cigányokat meg utálják, szóval nem értem én ezt...
9/13 anonim válasza:
Az rtl ismeri a műsorai nézettségét, úgyhogy ez van. Ezek vagyunk. De én vállalom, hogy ilyen a magyar, igaz a győzikét nem nézem.
10/13 anonim válasza:
Vannak dolgok amiket el kell tudni ismerni a hazafiasságon belül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!