Hány éves vagy kedves Jobbikos?
Figyelt kérdés
Tisztelt polgártársak!
Az ellenzék rászéről ismét súlyos vád ért minket, miszerint életkurunk nem lehet több 15-16 évnél!
"Azok a jobbikos hazaffyak, akik ide írogatnak, sosem idősebbek 15-16 évnél."
Már bocs, de szerintem egy 15-16éves gyerek le sem ejti a politikát és el sem olvas ilyen kérdést egy-két kivételtől eltekintve.
Arra kérek mindenkit írje le nemét és életkorát. Írhat nem Jobbikos is de akkor ezt jelezze. Köszi.
2010. márc. 13. 22:05
61/64 anonim válasza:
18/F. Amúgy azt hiszem hogy a Jobbiknak 35 év körül van az átlag szavazóbázisa. Miért baj ha fiatalok? Mert mi valószínűleg megélünk még egy két választást, nem úgy mint a idős nyugdíjasok akik főleg az mszp-t nyomják, de a fidesznek is odatesznek rendesen. Szóval remélem hogy a jobbik a jövő pártja lesz, én elég sok fiatalt megkérdeztem, és igaz sokan voltak akik azt mondták h nem mennek el szavazni, de mégtöbben akik azt, hogy a jobbikra fognak, más pártra szinte alig.
63/64 anonim válasza:
22:14 Amíg nem tudod, hogy mit jelent az idézőjel, inkább meg se szólalj...
19/L
(De nálunk az egész család jobbikos, eszerint: 67/N, 52/F, 44/N, 29/F, 23/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!