A képen látható kerítéssel nem lehetne-e vajon megakadályozni az illegális bevándorlást?
2015. szept. 19. 01:28
11/16 swad válasza:
www.politische-bildung-brandenburg.de/sites/default/files/bilder/arbeitmachtfrei.jpg
van az a kerítés,amivel a migráció megszüntethető!
Remélhetőleg Merkelék is valami ilyesmiben gondolkodnak! :D
12/16 Salx Narval válasza:
Minden esetre én büszke vagyok rátok, még ha ez nem is jár nyilvános dicsérettel, jól látjátok a problémát, ott kell orvosolni Európának a válságot ahol keletkezett. El ne higgyétek, hogy érzéketlen nemtörődöm fiatalok vagytok azért, mert kiálltok az értékeitek mellett, nem nekünk, hanem Németországnak és a többi minket bíráló országnak kell megválaszolnia mit miért tettek és mit miért nem tettek. Magyarország egyetlen egy kérelmet nem utasít el, legyen az politikai, vagy vallási okokból menekült. Nem a mi hibánk és főleg nem a fiataloké az, hogy nekik nem elég jó az itteni élet, hát elárulom nekem sem az, mégis adót fizetek, betartom törvényeket és hálás vagyok azoknak a srácoknak akik becsülettel védik határainkat. Az un, öreg Európának nem az az érdeke, hogy darabra meglegyünk, hanem az, hogy minőségi, nemes emberi értékeket felhozni még képes családokat neveljen ki és ebben senki és semmi ne korlátozhassa. Természetesen segítenie kell nekik, minden jóérzésű embernek ez a dolga, de a segítség nem arról kell szóljon, hogy ők minden Európai törvényt felrúgva önkényesen azt tegyék amit otthon megszoktak. Elnézést kérek mindenkitől aki másképp látja és indulatmentesebben tud fogalmazni.
13/16 anonim válasza:
Az osztrák kancellár javaslata: ötmilliárd Eurós segély a törökországi és egyéb, Szíriával határos államokban található menekülttáboroknak, amelyet az EU, az USA és az öbölmenti államok együttesen állnak.
14/16 Salx Narval válasza:
Ezt szajkózzuk mi is már hónapok óta, de eddig süket fülekre talált. Lehet, hogy az volt a baj, hogy mi Magyarok mondtuk és nem valaki más. Talán most vére megmozdul valami, persze nem elég ez sem az embercsempészetet is fel kell számolni. Az a nagy kérdés, mit akarnak az Oroszok és mit akar az USA. Én igazából még az EU határozott és egységes véleményét sem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!