Hogy őrült meg teljesen Gyurcsány?
Eddig sem a hazaszeretetéért szerettük Fletót.
Bár azaz igazság, hogy én mindig is rühelltem, de a magyaroknak sikerült megválasztani őt 2szer is államfőnek! :)
"Bár azaz igazság, hogy én mindig is rühelltem, de a magyaroknak sikerült megválasztani őt 2szer is államfőnek! :)"
Te most róla, vagy I. Orbánról beszélsz? :D
hát persze, hogy ezt művelik.
gondolj bele.
a kormánypárt sem feltétlenül talál ki jó megoldásokat, de ők felelnek a megvalósításért, tehát nagyobb a felelősség.
itthon ezért nem is akarja a baloldali ellenzék bebizonyítani, hogy "komolyanvehető". elég a kormány összes intézkedését kritizálni(nyilván jogosan), de minek is gondolkozzanak a megoldásokon, ha ezt senki nem várja el tőlük, a havi fizetést meg ígyis-úgyis megkapják.
ügyesen játszák ki a lapokat, nulla felelősséggel keresnek többszázezret, milliókat. valószínűleg eszük ágában sincs kormányra kerülni, hiszen az felelősséggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!