Minden menekültet Magyarország felé terel a horvát hatóság? Miért nem tartja be Horvátország amit ígért nekünk és az EU-nak?
Majdnem jó ez a vicc,csak az a baj,hogy nincs közben ott,hogy ezek a madarak közben tele....dekorálják a környező lakók cuccait is..
Ez leginkább azt mutatta meg, hogy a horvátoknál is csak addig terjed a szolidaritás, tettre készség, amíg csak a szomszédot érinti a probléma.
Egyet nem értek: Horvátország minden további nélkül átnyomhatja őket Magyarországra, még véletlenül se vissza Szerbiába, áh... . Szlovénia megteheti, hogy egy darabot nem enged be, le is állították a vasúti közlekedést Zágrábbal.
Akkor Magyarországot MIÉRT TÁMADJÁK?? Nem igaz, hogy csak nekünk kötelességünk őket beengedni, csak nekünk kötelességünk a problémát a nyakunkba venni, a többiek meg nyugodtan átnyomják őket a szomszédba.
Horvátország és Szlovénia is szavahihetetlen kétszínű országok. Először behülyítik a menekülteket, hogy ők majd korridort meg átvonulási lehetőséget biztosítanak, most hogy a tömeg megindult arrafelé, már mindjárt más a leányzó fekvése.
Ha átkergetik a menekülteket Magyarországra, akkor egyrészt szerintem véglegesen meg fog romolni a 2 ország viszonya, másrészt ha az EU nem szól ehhez semmit, akkor tényleg bebizonyosodik, hogy az EU tehetetlen, töketlen és teljesen inkompetens. Ezek mire meghoznak egy nagyobb döntést, már rég késő lesz. Csak a kvótákon veszekednek, közben elözönlik az emberek Európát, ahelyett, hogy Görögország határaihoz kirendelnék a katonaságot és rengeteg tagállamból rendőröket.
Ez nem azért van, mert pl a határ melletti Pélmonostoron van egy befogadóhely?
Csak mert én azt olvastam, h már 5ezren vannak a szlovén határnál.
Borzasztóan mérges vagyok a kialakult helyzet miatt.
Mi a f@s zér engedjük be most mégis ezt a csürhét?
Zárják le a határt hermetikusan MOST. Nem kérünk a horvát buszokból!
Miért csak mi tartsuk be a kib@s z ott szabályokat?
Örökre leírta magát a szememben a képmutató, hazug Horvátország, Szerbia, Ausztria és Románia. Dögöljenek meg mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!