Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szijjarto nem röhögcseges?

Szijjarto nem röhögcseges?

Figyelt kérdés

Szidja a horvátokat hogy ide beengedik a menekülteket,milyen bénak,nem tudnak megbirkózni a feladattal.Szépen eltereli magáról a figyelmet, hogy ők csak Szerbia felől építettek kerítést, Horvátország felől nem.Pedig hetekig fenyeztek magukat hogy milyen szép kerítést építettek, és milyen gyorsan! (Nem úgy mint a 4 és metrót) :-)

Tegnap szidták a szerbeket, ma nyílnak, hogy mennek oda targyalgatni.Tiszta gáz.

2015. szept. 17. 23:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem szánalmas h 3 hétig verték a mellüket, hogy ők megépítették a kerítést lezárták a kaput, most meg másra hárítja a felelőséget!

Ha már annyira ilyen kerítéseset akarnak játszani, a hülye is tudja, hogy az eu-nak csak egy kis részén épült meg, két oldalt be lehet menni!

Megint népaltatás volt!

Menjen az retek klubbot nézni, aki nem tudja elviselni h másnak más véleményevan, és felkapja a vizet!

2015. szept. 19. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Légy szíves kérdező, vedd figyelemben, hogy ez annyiban nem volt néphülyítés, hogy minden más irány, ahonnan be tudnak hozzánk jönni, az Eus ország. És mint olyanok, kötelesek lennének regisztrálni és ellátni őket.

Szerbiától nem várhattunk többet, mint annyit, hogy csomagként leteszi őket az ajtóban, mert tőlük senki nem vár el semmit, senki és semmi nem kötelezi őket semmire ezzel az egésszel kapcsolatban, mivel nincsenek benne az EU-ban, ezért építettük a kerítést, mert mást velük nem lehetett kezdeni.

Az már egy másik kérdés, hogy Horvátország semmit nem tesz meg abból, amire kötelezettségei vannak és amiről egy jó ideje már szájaltak.

Kerítés, kapu nélkül azon a határon még nem tudjuk feltartóztatni a migránsokat, emberi erőnek pedig nem fognak megállni, ezért egyelőre most megint nincs más választásunk, mint beengedni őket (remélem láttad viszont, hogy nincs már akkora szabadság, gyakorlatilag a két busz ajtaja között átszálláskor rendőrök állnak és nem tudnak csak úgy kóborolgatni a migránsok, plusz én a háttérben láttam fegyveres katonákat is(!) A zöld határon szintén rendőrök és katonák vannak, akik amilyen mértékben lehetséges szervezett keretek közé szorítják az áradatot.

2015. szept. 20. 00:24
 13/13 anonim válasza:
62%
Kérdező, sztem te vagy a nevetséges kis h.lyegyerek. Menj vissza mesét nézni!
2015. szept. 20. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!