Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire könnyű átszakítani...

Ha ennyire könnyű átszakítani a kerítést a déli határon, akkor miért nem vezetnek áramot bele?

Figyelt kérdés
Nem halálos feszültséget, csak úgy, hogy ne lehessen átmászni rajta. Mint a villanypásztor. Most ha védeni akarjuk a határainkat, akkor miért nem gondoljuk komolyan?
2015. szept. 16. 22:45
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mert akkor az ilyen hülyének nem lenne mit érdezni!!!!
2015. szept. 17. 09:58
 12/14 A.C.A.B ***** válasza:
Az aknazár nekem már első pillanattól fogva eszembe jutott. Még kerítésre sem lenne szükség. Lehet, hogy felrobbanna egy 5-6 ember, nem mondom, hogy ez jó lenne, mert nem lenne az, de a többi biztos, hogy még csak meg sem próbálna átmenni egy ilyen helyen.
2015. szept. 17. 22:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Az aknazár valóban embertelen ötlet, ilyet demokratikus állam nem csinál. Tudom persze, hogy valahol az áram is az, de másrészről meg kétlem, hogy egy egyszerű kerítés kívül tartaná a menekülteket, ha nagyon be akarnának jönni.
2015. szept. 17. 23:31
 14/14 A.C.A.B ***** válasza:
Előző vagyok. Az akna nem embertelen ha úgy csinálják meg, hogy ne legyen az. Én NEM azt mondtam, hogy titokban tegyük, hogy minnél többen rámenjenek... Két kerítés vagy akadály között, ha telepítik őket nem veszélyes. Az akadályokra pedig egyértelmű figyelmeztetések sorát kellene rakni, hogy még véletlenül se menjenek rá. Így nem embertelen, mert józan ember nem menne rá. Ha meg valaki ennek ellenére mégis rámenne, az vessen magára. Az áramtól meg nem valószínű, hogy megijednének.egy szigetelt drótvágóval ha kivágnak egy részt már mehetnének is át.
2015. szept. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!