Ugye jól látom, hogy jelen menekültválság jórészt az USA-nak és Németországnak köszönhető?
Az aki meg magyarként más országban él, ne po..ázzon.
Hazaá..ruló. Mert állítom itt tanultál, magyar adófizetők pénzéből, aztán szépen leléptél külföldre.... Az ilyeneknek k..ss!
na, meg egy elmebeteg :)
Szoval hazaarulo a neniked. Az EUban oda koltozom ahova akarok, es veled ellentetben nekem van nyelvtudasom es keresett vegzettsegem is, ezert jol meg is fizetnek. Gondolom neked nehezedre esett elvegezni a szakmunkaskepzot is, ha egyaltalan...
Nyugodtan belinkelheted a spiegel cikket.
Kérdező, a stílus maga az ember, de azért tombold ki magad.
Ha tudsz németül, olvass te is német újságokat. Német ügyekben én is onnan tájékozódom, nem a magyar ferdítésekből, pedig itt élek Magyarországon, és anyanyelvem a magyar. Kár hogy szerbül, románul stb. nem értek.
Szóhoz sem jutok ezektől a válaszoktól...
Ha mélyen magatokba néztek, ti tényleg elhiszitek, hogy ennek az egésznek gazdasági okai vannak? Hogyan lehetséges, hogy ezt bárki elhiggye, aki egy kicsit is ember?
A másik kommentelő pedig azzal fennhéjaz, hogy beszél németül, és keresett és jól megfizetett munkája van, emellett lenézően megemlíti a szakmunkásképzőt. Milyen elferdült, beteg világkép kell ehhez? Jobb ember vagy bárkinél attól, hogy nagyobb házban laksz, vagy több nulla van a fizetésed végén? Esetleg attól, hogy németül beszélsz, amit amúgy bárki szabadon megtanulhat bármikor? Ráadásul ez érdem neked úgy, hogy Németországban laksz? Legalább van valami közös benned és a menekültekben... mondjuk, legalább te megtanultál németül.
Hogy lehet valaki annyira eltévedve, hogy azt gondolja, hogy ez az egész tisztán gazdasági? A politikának nulla, semmi köze nincsen és soha nem is volt a gazdasághoz. A gazdaságnak van köze a gazdasághoz.
"Jobb ember vagy bárkinél attól, hogy nagyobb házban laksz, vagy több nulla van a fizetésed végén?"
Nem, pusztan annyit jelent hogy a kepessegeim jobbak mint a kerdezoe, akinek ezt nem sikerult elerni.
"Esetleg attól, hogy németül beszélsz, amit amúgy bárki szabadon megtanulhat bármikor? "
Valoban megtanulHAT, de a magyarok tobbsege nem tanult meg, ahogy a kerdezo sem. Emiatt ugyan jobb ember nem vagyok, de mindenkeppen kompetensebb annak a megiteleseben, hogy mit mondott Merkel es mit nem mondott.
"Ráadásul ez érdem neked úgy, hogy Németországban laksz? "
Szalmabáb.
"Nem, pusztan annyit jelent hogy a kepessegeim jobbak mint a kerdezoe, akinek ezt nem sikerult elerni."
Na és? Engem aztán nem érdekel. Vagy valakit innen igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!