Miért hiszik sokan azt, hogy amit Magyarország és a kormány jelenleg csinál bevándorlás ügyben, az rossz lenne?
Sokan mondják, hogy így-úgy Orbán, jól lejáratja az országot, közben lop a FIDESZ két három kézzel stb.
Pedig most ha mindenki belegondolna, és félre tenné a FIDESZ elleni gyűlölködését, akkor rájönne hogy valójában a lehető legjobb az, amit jelenleg a kormány meg tud tenni értünk.
Anno mikor Orbán Viktor kijelentette, még hónapokkal ezelőtt, hogy az év végéig Magyarországra több százezer bevándorló fog érkezni, az egész baloldal meg az emberek nagy része is kinevette, hogyan beszélhet már ilyen butaságokat...
Persze azóta már ez a "jóslat" többször is valóra vált, a baloldal és az emberek bizonyos részétől viszont néma csend hallatszik.
A kerítést is milyen sokan bírálták, holott a legtöbb amit a kormány megtud tenni az állandó EU nyomás miatt, az a kerítés volt.
Vagy jöjjön mindenki ellenőrizetlenül be az országba?
Az miért lenne jobb úgy?
Nem értem amúgy az embereket, ahelyett hogy végre összefognának és arra törekednének, hogy közösen átjussunk ezen a nehézségen, nem pedig keresgélnék a szálkát a kormány szemében, mikor a sajátjukban ott van a gerenda, és ezt ők is tudják de saját maguknak sem akarják beismerni sajnos...
És mielőtt jönne az, hogy FIDESZ párti lennék, elárulom hogy 30 felett járok, de még életemben nem voltam szavazni.
eddig próbáltam távol maradni a politikától, de ebben a jelenlegi helyzetben már nem lehet nem tudomást venni az ország kormányzóiról.
1#
Te kivételesen ostoba vagy, meg azok az elvtársaid is, akik ugyanilyen csőlátásúak, hogy azt mantrázzák, hogy "Magyarország nem nyújt segítséget".
A FIDESZ a legjobban jár el, egész Európában. Csak ki lett kiáltva rá, hogy náci. Mint mostanában mindenre. De a kerítéssel semmi gond, az mindössze egy védelmi vonal. Továbbra is bejöhet, aki hajlandó együttműködni a kormánnyal, aki nem, annak meg a saját döntése, miért kéne őt sajnálni?
Rászorulók :DD
A főigazgató az ENSZ kimutatására hivatkozva azt mondta: döntő többségében "új telepesek" érkeznek: 70 százalékban fiatal férfiak, akik nem hajlandóak regisztrálni, a törvényeket elfogadni, a legkisebb ellenállásra agresszívvé válnak, semmi mást nem akarnak, mint Németországba menni.
Schmidt Mária kiemelte: nem tudni, ki küldte ezeket az embereket és milyen feladattal. Jelenleg viszont azt látni, hogy minden, amit Európa felépített a második világháború után közös erőfeszítéssel, "az porlad szét a szemünk előtt"
"Persze azóta már ez a "jóslat" többször is valóra vált"
Sokmindent mondott már azélőtt is összevissza...tudod, vak tyúk is...
Egyébként már ha itt tartunk és a titkosszolgálat informálta őket, akkor ezt miért nem mondták? Miért nem tárták a parlament elé a titkosszolgálati jelentéseket? Teljesen megértem az ellenzéket, h nem hitte el, mindenféle bizonyíték nélkül.
"Vagy jöjjön mindenki ellenőrizetlenül be az országba?
Az miért lenne jobb úgy? "
Most is ellenőrizetlenül jön mindenki, a kerítés nem oldotta meg ezt a problémát, továbbra is pénzkidobás.
"Nem értem amúgy az embereket, ahelyett hogy végre összefognának és arra törekednének, hogy közösen átjussunk ezen a nehézségen, nem pedig keresgélnék a szálkát a kormány szemében"
Pont a kormány nem hajlandó elfogadni semmilyen ellenzéki kezdeményezést, javaslatot, plusz még az EU-val is megy ez az egymásnak feszülés. Milyen együttműködésről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!