Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Szerb konfliktus esetén a...

Egy Szerb konfliktus esetén a NÁTÓ megvédene minket?

Figyelt kérdés

Ma az M1-en élőben mondták, hogy megjelentek a szerb katonák a határnál. Délután pedig azt mondta a szerb kormány, hogy egy bevándorlót sem fognak "vissza venni", és csakis az alap jogokat tartják majd be, és ha kell az egész katonaságot kivezénylik a szerb-magyar határra.

Ha az erőszakos visszatoloncolás esetén a Szerb katonaság megtámad minket, akkor a NATÓ megvéd-e? Mi lesz? Mi lehet ?

2015. szept. 14. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha arra kerülne a sor, akkor igen, a NATO jönne segíteni.
2015. szept. 14. 23:02
 2/7 anonim válasza:

Szerintem meg, mint ahogy eddig is:

- a magyarok volnának a golyófogók

- magyar területen vívnák meg a csatát

Tehát Magyarország semmiképp nem kerülne ki győztesen, nagy veszteségek nélkül. Továbbá, semmi garancia arra, hogy a NATO ténylegesen, tettekkel is segítene nekünk.

Tudom, illúzióromboló vagyok. De ne nekem legyen igazam, csak ezt kívánom.

2015. szept. 14. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

A NATO egyik alaptézise hogy ha egy tagállamát megtámadják akkor az olyan mintha az egész szervezetet támadták volna meg. Azaz nem fognak minket a Szerbek megtámadni.

Ha ez mégis megtörténne akkor jönne a NATO segítség.

2015. szept. 15. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Teszem hozzá hogy itt a visszatoloncolásokkal MO csak az EU törvényeit érvényesíti, azaz morálisan sincs alapja egy ilyen konfliktusnak Szerbia felől.
2015. szept. 15. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Már mért védene meg?
2015. szept. 15. 06:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még emlékszik Szerbia a NATO bombázásokra. Szóval teljesen abszurd ez a háború.
2015. szept. 15. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:

"A NATO egyik alaptézise hogy ha egy tagállamát megtámadják akkor az olyan mintha az egész szervezetet támadták volna meg. Azaz nem fognak minket a Szerbek megtámadni.

Ha ez mégis megtörténne akkor jönne a NATO segítség."

Ez csak papiron igaz. A valóságban magasról le...nák hogy mi lesz Magyarországgal. Kicsit sem vagy naiv.

2015. szept. 15. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!