Mit szólnátok egy ilyen változáshoz az ország irányvonalában?
-Kilépés az EU-ból és a NATO-ból
-Sorkatonaság bevezetése, pacifista fiatalok korlátozott számban mehetnek építőkatonának. Ezeknek katonás életmódot kell élniük, de harci kiképzés helyett különféle munkákban kell segíteniük az államot.
-A déli határra vasfüggöny építése, tűzparancs kiadása.
-Magyar Iszlám Közösség kivétele az államilag elismert egyházak listájáról, mecsetépítési tilalom, arcot eltakaró vallási ruházat hordásának tilalma
-Hazai államosított könnyűipari és mezőgazdasági termelés felélesztése
-Nagyobbfokú önellátás megteremtése
-Társadalom és kulturális szervezésben a vezérelv az élhetőség, a létbiztonság és a nyugalom megteremtése lesz
-Egészségügy javítása, bezárt kórházak újranyitása, empatikusabb orvosok és ápolók képzése
-Oktatásban több való életben hasznos, gyakorlatilas dolog pl. háztartástan tanítása, felsőoktatásban a bolognai-rendszer és a fizetős képzés eltörlése
-Állami támogatás egyes szakszervezeteknek, annak propagálása, hogy minél többen belépjenek szakszervezetbe
-GYES, GYED növelése, több állami segítőszervezet csonka családoknak, gyerekeit egyedül nevelő anyáknak
-Nagycsaládok támogatásának csökkentése, egy-két-háromgyerekes családmodell propagálása
-Gazdasági környezettől függően minimálbér emelése vagy ÁFA és állami termékek árának csökkentése
-Gyerekeknek úttörő-szerű mozgalom újraindítása, közösségformáló és természetbarát mentalitás tanítása
-Állami tévében színvonalas oktatóműsorok gyerekeknek, bohókás, politikai viccekkel és enyhe de ízléses erotikával fűtött varietéműsorok felnőtteknek
-Pszichológusok, pszichiáterek fizetésének emelése, alkohol és drogelvonó klinikák színvonalának növelése, annak a propagálása, hogy nem szégyen ezeket felkeresni
-Fiataloknak minőségibb szexuális felvilágosítás adása
Miért? Észak-Koreában talán olyan nyugalom és jólét van, mint amit az én intézkedéseimmel akarnék elérni.
Ha jól tudom ott éhínség van és mindenki retteg az államtól.
"Miért? Észak-Koreában talán olyan nyugalom és jólét van, mint amit az én intézkedéseimmel akarnék elérni.
Ha jól tudom ott éhínség van és mindenki retteg az államtól."
Miért, te látod előre, hogy a te intézkedéseiddel nyugalom és jólét lenne??
'Egyet értek minden pontjával. Kiváló, remek program!'
Hmm, attól függ, mihez kiváló...
'Wartburg...'
Mester úr lassan kérhetne szabadalmi jogot a találmányára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!