Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetlen politikai párt-bármel...

Egyetlen politikai párt-bármelyik! -kampányolhat-e a nép nevében?

Figyelt kérdés
Kampányidőszak van! Minden felületről, ahová elfér egy falragasz, megnyerő külsejű hölgyek és urak mosolyognak ránk. Megnyerő, mert nyerni akar mind! (Kár, hogy aztán 4 évig ránk se ránt a nyertes, de így legalább mindenki sorra kerül, hiszen legközelebb mást választunk!) Ez rendben is van, hiszen többpártrendszer van. Hogy legyen miből választani. De miért a nép nevében kampányol valaki vagy valakik? Nem nagyképűség ez? Bárki is teszi? A nép nem egy homogén valami, egyetlen elképzeléssel! Ha így lenne, elég lenne pl. egy Néppárt...Miért nem a maga nevében kampányol, aki nyerni akar?
2010. márc. 13. 07:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ezek nem logikusok, hanem politikusok. Neked természetesen igazad van, de a politika logikja szerint CSAK a nép nevében léphetnek fel, mert arról akarják a népet meggyőzni, hogy őket kell választani. Vagyis azt állítják tényként, amiről az embereket meg akarják győzni. Ez persze helytelen, de nem is azért szeretjük a politikát, mert csupa helyes és okos dolgot csinálnak. Aki rájött, miért szeretjük inkább, az szóljon!
2010. márc. 13. 07:18
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van, engem rendesen irritál, amikor bármelyik párt azt mondja, hogy ezt a "NÉP" így akarja, miközben engem meg sem kérdeztek. Pedig én is a néphez tartozom, vagy mi.
2010. márc. 13. 07:45
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Az első válaszolónak igaza van.Még az a párt sem beszélhet az egész nép nevében,amelyik nyer a választásokon.Uis. a szavazásra jogosultak közül sokan nem szavaznak egyik pártra sem.Akik szavaznak,azoknak is egy része más pártra szavaz.Tehát nem az egész nép választja meg őket.

Az emberek szerintem nem a politikát szeretik,hanem egyik-másik politikust,és élvezik,hogy vitatkozhatnak a másik párt híveivel.

2010. márc. 13. 07:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos a demokrácia ilyen!

A nép nevében az beszél aki a többség nevében teszi!

Az asszociáció pedig az elszámoltatásra vonatkozik.

Az elszámoltatást pedig minden nem vérkommunista szorgalmazza. Aki épeszű Fideszes és tudja hogy a Fidesz is benne van a mutyik egy részében, az is szükségesnek tartja. Ez nem bosszú vagy leszámolás, hanem szükségszerűség. Egyszerűen akik eddig alakították az ország sorsát a saját érdekeik mentén, akik eldeformálták már a jó irányt is, azoktól nem várhatjuk hogy forduljon 180fokot. Ki kell őket tenni a közéletből, mert újra és újra csak a csapdákban fog rekedni az ország.

A választók nagy többsége ezt tudja és szorgalmazza, ezért ennek a megvalósítását nyugodtan nevezhetjük a " nép nevében"!

2010. márc. 13. 08:30
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

igen kampányolhat

mégpedig a Jobbik

jó tudni hogy mikor a nép nevében szól akkor az én nevemben is és barátaim nevébe is szüleim nevébe is rokonságom nevébe is ismerősök nevébe is

és még sok ezer Magyar ember nevébe is szól

2010. márc. 13. 09:46
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, a nép az azt jelenti, hogy MINDEN magyar. Én is magyar vagyok, de a Jobbik nem az én nevemben szól. Meg amúgy még sok másik párt sem.
2010. márc. 13. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen kérdést!!!Kinek a nevében akarnak változást???Biztos nem a sajátjukban.Már a kákán is csomót keresnek a "bal-fékek".... Szerintem IGEN KAMPÁNYOLHAT A NÉP NEVÉBEN!!!
2010. márc. 13. 11:06
 8/13 anonim ***** válasza:
A nép, az minden MAGYART jelent. Ha csak egy nem jobbikos, akkor a nép nevében maszlag már hülyeség...
2010. márc. 13. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:

kit érdekel!

a Nép nevébe radikális változást!

hajrá jobbik!

hajrá Magyarok!

2010. márc. 13. 14:11
 10/13 A kérdező kommentje:

Ilyen kérdést!!!Kinek a nevében akarnak változást???Biztos nem a sajátjukban.Már a kákán is csomót keresnek a "bal-fékek".... Szerintem IGEN KAMPÁNYOLHAT A NÉP NEVÉBEN!!!

N

2010. márc. 13. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!