A Walmart jobb bolt lesz, mint a Tesco?
Lehet, hogy ők lesznek a Tesco helyett.
Én eddig csak ebből a vicces videóból hallottam, a Walmartról:
https://www.youtube.com/watch?v=YvxNgdFeWqM
De, Magyarországon, egészen más lenne a helyzet, gondolom és fegyverespult sem lenne a hentespult mellett, mint az USA-ban.
Igen, sokkal jobb.
De azért, mert az Indexen ezt olvastad, attól még nem lesz Mo-n Walmart.
"állítólag nagyon jó termékeket árulnak kedvező áron, nem úgy mint a "tesco gazadaságos" szarok"
A gazdasági modell mindehol kb ugyanaz.
Leszerződsz egy beszállítópartnerrel, eléred hogy gyártson neked saját
márkás cuccokat cserébe nyomod az ő termékeit is.
A "tesco gazdaságos" csokik egy részét pl itthon gyártják, ugyanott, ugyanúgy ahol annak a gyártónak a saját csokija is készül. Ez ugyanúgy igaz mindenre. Nem csak a Tesco gazdaságosra, hanem az S-Budgetre és a többiekre is.
Természetesen ha jól sejtem a te fejedhez sem tartottak pisztolyt, hogy bemenj a Tescoba és megvedd a Tesco gazdaságost. Vásárolhatnál máshol mást is kedvedre egy szabad országban.
Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a Walmart saját márkás olcsó cuccai ugyanannyiért semmivel sem lesznek jobbak, mint a Tesco sajátmárkás cuccai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!