Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországnak egymáskövetően két olyan miniszterelnöke volt akik tagja voltak a Magyar Ifjusági Kommunista Szövetségnek? (KISZ)
2010. márc. 12. 19:25
2/12 anonim válasza:
Kötelező volt a tagjának lenni. Engem pl nem engedett moziba a kollégium emiatt. Igaz hogy akkorsem léptem be, és már csak azértsem. De mindenki mást rá tudtak kényszeríteni valamilyen eszközzel.
3/12 anonim válasza:
Én meg kisdobos és úttörő voltam,de a kiszt megszüntették addigra.Semmi extra.
4/12 A kérdező kommentje:
De ha egyszer "rendszerváltás" volt, nem lehetne, hogy olyanok vezessék az országot akik nem voltak sem KISZ tagok sem kommunisták?
2010. márc. 12. 20:10
5/12 anonim válasza:
De nem érted hogy aki kisz tag volt nem kommunista? Ha húsz évvel korábban születsz te is kisz tag lettél volna. És most téged is kommunistázhatnánk.
6/12 A kérdező kommentje:
Szóval azt akarod mondani, hogy mindenki KISZ tag volt abban az időben? ezt nem hiszem el
2010. márc. 12. 20:30
7/12 anonim válasza:
Senki nem is kényszerít ilyesmire :)
8/12 anonim válasza:
Vélemény :
Ez több,mint tragikus .
A KISZ-ben azt tanították ,hogyan kell elbabrálni egy ország sorsát ?!
Vagy azt tanították hogyan kell lopni ,csalni ,hazudni?!
9/12 anonim válasza:
Ha ezt most tőlem kérded, nem tudom. Mint feljebb írtam én nem léptem be. De azthiszem ilyenek nagyon kevesen voltunk. Ám az elsőnek igazat adok. Senkit sem érdekel ki volt KISZ tag. Egy utad volt:
Kisdobos
Űttörő
KISZ
MSZMP
Semilyen más út az országban nem volt. Vagy ezen mentél, vagy diszkrimináltak iskolában, munkahelyen. Ennyi.
10/12 anonim válasza:
Valahol ez a kérdés nagyon értelmetlen. Mi másnak lehettek volna tagjai szerencsétlenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!