Mit gondoltok Tomcat 90-es években kiadott játékairól, a "Revenge on. " sorozatról?
Nagyon élveztem, szerettem játszani velük.Aztán anyámék letöröltették velem a gépemről a POLICE-t még anno.Azt ismertem meg elsőre.
Utána később végignyomtam a sulit meg az armyt.
Szerinted miért született meg a Revenge on army? Pontosan ugyanazért, mint a Revenge on school és a Revenge on police.
A dagadt, okoskodó, karcsiszemüveges hülyegyereket már a suliban is utálták, kapta is az ívet és a sallereket, ha nem fogta be a száját.
Érettségi után a dagadt, sörösüvegvállú, tudálékos pszichopata rendőrtiszti főiskolára jelentkezett, de ott csúnyán elhasalt a pszichológiai alkalmasságin. (Azóta pedig még jó sok rossz élményben részesítette a rendőrség XD)
Mivel nem került be a felsőoktatásba, a dagadt, fizikailag nulla fasisztát a hadsereg fogadta a soraiba, ahol finoman szólva sem ő volt a körlet királya, és ezzel még a cigány bakák is egyet értenek.
Lassan Tomicica megírhatná a Revenge on work és a Revenge on prison című játékokat is, lenne hozzá élményanyaga bőven XD
"A dagadt, okoskodó, karcsiszemüveges hülyegyereket már a suliban is utálták, kapta is az ívet és a sallereket, ha nem fogta be a száját."
Hát neked furcsa elképzeléseid vannak az iskolák világáról. Meg a dagadtság fogalmáról is.
"Érettségi után a dagadt, sörösüvegvállú, tudálékos pszichopata rendőrtiszti főiskolára jelentkezett, de ott csúnyán elhasalt a pszichológiai alkalmasságin. (Azóta pedig még jó sok rossz élményben részesítette a rendőrség XD)"
Soha nem jelentkeztem rendőrtiszti főiskolára, de ahogy gondolod.
"Mivel nem került be a felsőoktatásba, a dagadt, fizikailag nulla fasisztát a hadsereg fogadta a soraiba, ahol finoman szólva sem ő volt a körlet királya, és ezzel még a cigány bakák is egyet értenek."
De, bekerültem a felsőoktatásba, le is diplomáztam. A hadsereg meg ún. "sorozás" következtében "fogadott be". Ha kíváncsi vagy rá, mi történt velem odabent, keress rá, hogy "Tomcat's Army Report". Érdekes elképzeléseid vannak amúgy a Honvédségről is. A jelek szerint valami szado-mazó börtönszerűségnek hiszed, ahol cigányok (csakis cigányok!) bántalmaznak és aláznak. Nem... Ez a dagadtozás is valami fétised lehet. Ezzel bántottak gyerekkorodban, hogy papagájként ismételgeted? Ez a legsértőbb dolog, amit el tudsz képzelni? Szegénykém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!