Szerintetek is komoly csapást mért magára a baloldal a migránsok pártolásával?
Hogyan lehetnek ennyire amatőrök?
A lakosság kb 2/3-a bevándorlásellenes, sőt még a liberális szavazók többsége is (hisz a bevándorlók 99%-a muszlim).
Ráadásul a történések azt tükrözik hogy a tömegek kis hányada menekült csak, többségük gazdasági bevándorló.
Értem én hogy a mindenkori ellenzéknek a kormány minden lépését kritizálni kell na de ennyire hogyan lehetnek kőbuták? Nem lett volna ésszerrűbb ellenezni a bevándorlást és a kormány problémával kapcsolatos hibáira fókuszálni?
Eredmény hogy a fidesz támogatottsága tartja magát az ellenzék szavazói a bizonytalanok táborát növelik.
Úgy érzem a válság sokáig elhúzódik, akár a következő választásokon túlra is, közben a balos politikusok gyakorlatilag folyamatosan "tökön rúgják magukat".
"Akkor most nevezd meg a szakértődet"
Mi ez tárgyalás? :)) Nemtom csak hallgattam a tévét.
Menekülteket írtál? Helytelen. Csak kis töredékük menekült a többség gazdasági bevándorló.
napi 4300 forintba kerül egy menekült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!