Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is komoly csapást...

Szerintetek is komoly csapást mért magára a baloldal a migránsok pártolásával?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetnek ennyire amatőrök?

A lakosság kb 2/3-a bevándorlásellenes, sőt még a liberális szavazók többsége is (hisz a bevándorlók 99%-a muszlim).

Ráadásul a történések azt tükrözik hogy a tömegek kis hányada menekült csak, többségük gazdasági bevándorló.

Értem én hogy a mindenkori ellenzéknek a kormány minden lépését kritizálni kell na de ennyire hogyan lehetnek kőbuták? Nem lett volna ésszerrűbb ellenezni a bevándorlást és a kormány problémával kapcsolatos hibáira fókuszálni?

Eredmény hogy a fidesz támogatottsága tartja magát az ellenzék szavazói a bizonytalanok táborát növelik.

Úgy érzem a válság sokáig elhúzódik, akár a következő választásokon túlra is, közben a balos politikusok gyakorlatilag folyamatosan "tökön rúgják magukat".

2015. szept. 10. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%
Akkor most nevezd meg a szakértődet lássuk mennyit csökken még az a szám. Az állampolgárságnak meg nem tudom mi köze a menekültek megsegítéséhez. És arról is mutass már valamit, hogy minimálbért költünk a menekültekre.
2015. szept. 10. 18:07
 12/12 A kérdező kommentje:

"Akkor most nevezd meg a szakértődet"

Mi ez tárgyalás? :)) Nemtom csak hallgattam a tévét.

Menekülteket írtál? Helytelen. Csak kis töredékük menekült a többség gazdasági bevándorló.

napi 4300 forintba kerül egy menekült

[link]

2015. szept. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!