Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Folyton ezt olvasom, hogy "A...

Folyton ezt olvasom, hogy "A menekülteknek (vagy nevezzük őket bárhogy) több joguk van mint egy magyar embernek". Miért terjesztenek ilyen hülyeséget egyesek?

Figyelt kérdés

Miért lenne több joguk? Mégis miben nyilvánul ez meg? Ez nem több mint üres dobálózás, rémhírterjesztés, tudatlanság. Normális érveket várok (nem akarok veszekedni), hogy miért is van több joguk? Miben nyilvánul meg a dolog?

Nem kell a szokásos duma, hogy:

- költöztess magad mellé egyet

- nyald a seggüket

- majd megerőszakolnak

- majd felrobbantanak

Ez a kérdés most nem erről szól. Kérném, hogy a kérdésre koncentráljatok. Aki meg csak a fenti frázisokat tudja puffogtatni, az legyen szíves ne válaszoljon. Köszönöm.

2015. szept. 10. 10:07
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%
10es akkor háborodjál fel és menjél velük.
2015. szept. 10. 11:20
 12/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat. Örülök, hogy nem kezdtetek el veszekedni.

Szeretnék reagálni pár dologra, az én véleményem a dolog. Megpróbáltam ésszerűen, nem érzelmek alapján nézni a dolgot.

"Joguk van, hogy ennivalót és innivalót kapjanak egész végig, míg az országban tartózkodnak, te mikor kaptál az államtól enni és inni, ha csak nem nagycsaládos, létminimum alatt elő gyerek vagy, akiknek ingyen étkezés jár."

Ingyenkonyhára, ételosztásra bárki bemehet az országban. Ez nem plusz jog. Ez a rászorulóknak jár, így van. Ők valószínűleg rászorulnak, mivel csak egy hátizsákkal jönnek. Én így gondolom.

"Joguk van a szemet eldobálni, ezt ugyan a magyar is megteszi, de ha a magyart elkapják, megbünteti a rendőr, a migráns helyett meg felszedi."

Undorító, hogy szemetelnek, valóban. De nincs joguk hozzá. Amúgy én még egyszer nem hallottam olyanról, hogy megbüntetett volna valakit a rendőr szemetelésért...

"Joguk van orvosi ellátásra, ha neked nincs rendezve a társadalombiztosításod nem lát el az orvos, vagy fizetheted te az orvosi számlád."

Ismét csak azt tudom mondani, hogy a hajléktalanoknak is ingyen van az orvosi ellátás. Ők tulajdonképpen hajléktalanok, mivel nincsen lakásuk.

"Joguk van ingyenesen utazni buszon, vonaton, végig az egész országon. Te mikor utaztál ingyen, ha nem 65 feletti nyugdíjas vagy?"

A fél ország ingyenesen, vagy kedvezménnyel utazhat a tömegközlekedési eszközökön. Diákok, nyugdíjasok, értelmi fogyatékosok, vakok, siketek és nagyothallók, EU-s nyugdíjasok, katonák, rendőrök, tűzoltók stb.

"Ja, és a legfontosabb, joguk van vizes flakonokkal és konzervdobozokkal dobálni vonatokat, és pláne a rendőröket, akik 24 órás szolgálatban étlen-szomjan szolgálják őket. Próbálj meg megdobni egy rendőrt, úgy végzed, mint a futball-huligánok, 3 napon belül bírósági tárgyalás vár, és letöltendő börtön. A migránsoknak még azt sem mondják, ejnye-bejnye. Eddig 3-ról hallottam, akit egyáltalán bevittek a rendőrségre."

Nincs joguk hozzá. Ezzel egyet értek viszont.

Én személy szerint nem érzem úgy, hogy nekik több joguk lenne mint nekünk.

Mi szavazhatunk (ez azért nagyon fontos).

Mi dolgozhatunk, nem diszkriminálnak a származásunk miatt (őket szerintetek hova vennék fel? sehova)

Csak, hogy néhányat említsek...

Irgalmatlanul több jogunk van, még mindig, mint nekik. Ennek ellenére nem mondom, hogy normális amit csinálnak, de nehogy már még irigykedjek, hogy több joguk van mint nekem, mert ez nem igaz.

2015. szept. 10. 11:31
 13/39 A kérdező kommentje:

"Egyetértek az előző válaszadóval. Még annyival kiegészíteném hogy ők nyugodtan átléphetik a határt illegálisan, nem kapnak érte semmit, ha bántalmaznak európai embereket szintén nem kapnak semmit."

Te is nyugodtan átlépheted a határt. Ugyanúgy elfog a rendőrség és megfigyelés alatt tart, mint ahogy őket. Mi az, hogy bántalmaznak európai embereket és nem kapnak semmit? De kapnak. Jó példa erre, amikor a cigányokra mondják, hogy nem kapnak semmit, közben meg ugyanezen emberek mondják, hogy a börtönök tele vannak cigányokkal. Akkor, hogy is van ez?

2015. szept. 10. 11:33
 14/39 anonim ***** válasza:
57%
kérdező akkor ne is irigykedj. De itt nincs helyük.
2015. szept. 10. 11:34
 15/39 A kérdező kommentje:

"Szemetelhetnek, tüntethetnek bejelentés nélkül, közterületen élhetnek(ahonnan még a hajléktalanokat is kitiltották), autópályán sétálhatnak."

Hol tüntettek bejelentés nélkül? Nem láttam tüntetést részükről. A netadó elleni tüntetés az tüntetés volt, az, hogy néhány kormos hőbörög a Keleti előtt, az nem tüntetés.

Tele van a belváros hajléktalanokkal akik közterületen élnek, kint az utcán, és az aluljárókban (Deák tér, Ferenciek tere).

Az autópályán sétálás tényleg ultra gáz volt...

2015. szept. 10. 11:35
 16/39 A kérdező kommentje:
14-es, nem is irigykedek. Szerintem sincs helyük itt, mert teljesen eltér a kultúrájuk a mienktől, viszont nem is maradnak itt. A menedékkérelmek közül mindössze 3-400-at fogadtak el eddig itthon, 4000-et kiutasítottak az országból, a többi pedig elbírálás alatt van (háromnegyedük már el is hagyta az országot).
2015. szept. 10. 11:37
 17/39 anonim ***** válasza:
68%
Már ez is sok. Ha több ezren vannak az országban egy helyen és allah akbar felkiáltással elvághatnak keresztyén magyar ember torkát akkor azzal mit kezd a rendőrség?? Mert az ő kultúrájuk ezt engedi!!! Közlöm a választ! A rendőrség nem fog tenni semmit. És ha nem mennének el akkor óriási lesz az etnikai összecsapás!!!!!!!
2015. szept. 10. 11:42
 18/39 A kérdező kommentje:

Nem vágják el senki nyakát. Egyelőre több az inzultus ellenük részünkről, mint részükről felénk.

A cigányok ellen sincs semmilyen atrocitás a fehér ember részéről, pedig már évek óta mondják a nagy jobbosok, hogy "hamarosan felébred a magyar". Ezt hallgatjuk 10-15 éve. Semmi nem lesz itt.

2015. szept. 10. 11:44
 19/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem?? Szeretném ha ezt mondanád 2 év múlva is!!!Miért nincs a cigányok ellen komolyabb ellenállás? Mert egy magyart azonnal le rasszistázzák és indul a börtönbe jóval hosszabb ideig mint egy gyilkos cigány. Ezért nincs akkora atrocitás mert az állam a magyart tartja rasszistának. A magyart gyűlölő cigányt nem!!
2015. szept. 10. 11:50
 20/39 A kérdező kommentje:

De akkor miért van tele az összes börtön cigányokkal? (mindig ezt mondják)

Nem tudom megjósolni, hogy 2 év múlva mi lesz. Te igen?

2015. szept. 10. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!