Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi az esélye egy Fidesz-Jo...

Mennyi az esélye egy Fidesz-Jobbik koalíciónak?

Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy ez a nagy ellenségeskedés a két párt között csak néphülyítés, és a választások után összefognak?
2010. márc. 12. 17:50
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
41%
Ha megtörténne, csalódnék a Jobbikban.
2010. márc. 12. 17:52
 2/46 anonim ***** válasza:
77%

van rá esély de szerintem minimális.

de nemis értem minek kell ezt. nemlehetne úgy h törvényjavaslat-> mindenki eldönti h szerinte jó e és úgy szavaz

2010. márc. 12. 17:54
 3/46 anonim ***** válasza:
97%
A politikában egy meg egy (ami a matematika szerint kettő) kevesebb, mint egy. Ha a Fidesz és a Jobbik koalícióra lépne, mind a Fidesz, mind a Jobbik szavazói hatalmasat csalódnának, a következő választáson már esélyük sem lenne.
2010. márc. 12. 17:55
 4/46 anonim ***** válasza:
84%
Ha az MSZP kapná a legtöbb szavazatot, akkor szerintem jobb lenne egy jobbik+fidesz koalíció, még az is jobb lenne mint az MSZP, nekem már elegem van a nyomorból. Mikor lesz már jobb az élet...
2010. márc. 12. 17:57
 5/46 anonim ***** válasza:
73%

inkább Fidesz-Mszp koalícióra van nagyobb esély

de úgy is meglátjuk ha a fidesznek nem lesz 2/3-mada

2010. márc. 12. 17:59
 6/46 anonim ***** válasza:
38%

Az MSZP-Fidesz koalíciót már én is hallottam rebesgetni, de nem vagyunk annyira kulturáltak, hogy végig tudjuk csinálni azt, amit Németország végig tudott. Mert ők a nép érdekében lépték meg a koalíciót, míg nálunk ez még mindig a lehúzásról szól.

Van esély a Fidesz-Jobbik koalícióra, bár nem vettem észre, hogy közelednének az álláspontok. Még mindig jobban járnánk, mint az Mszp-vel

2010. márc. 12. 18:06
 7/46 anonim ***** válasza:
26%

Sajnos elég nagy.

Az viszont azt eredményezné, hogy mindkét párt sok szavazót vesztene.

2010. márc. 12. 18:07
 8/46 anonim ***** válasza:
70%

"Sajnos elég nagy.

Az viszont azt eredményezné, hogy mindkét párt sok szavazót vesztene."

de ember a Jobbik mikor köt majd koalíciót a fidesszel?

miről beszélsz?

2010. márc. 12. 18:08
 9/46 anonim ***** válasza:
24%
inkább legyen fidesz mszp
2010. márc. 12. 18:12
 10/46 anonim ***** válasza:
37%
Semennyi. A Fidesznek semmi szüksége nem lesz koalícióra a Jobbikkal. Nem is tehetné meg, hogy egy EU-s ország kormányzópártjaként, az Európai Néppárt tagjaként összebútorozzon azzal a szélsőjobb és szélsőbal rasszisták, antiszemiták, iszlamisták gyülekezetével, ami Jobbiknak nevezi magát.
2010. márc. 12. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!