de nemis értem minek kell ezt. nemlehetne úgy h törvényjavaslat-> mindenki eldönti h szerinte jó e és úgy szavaz
2010. márc. 12. 17:54
3/46 anonim válasza:
A politikában egy meg egy (ami a matematika szerint kettő) kevesebb, mint egy. Ha a Fidesz és a Jobbik koalícióra lépne, mind a Fidesz, mind a Jobbik szavazói hatalmasat csalódnának, a következő választáson már esélyük sem lenne.
2010. márc. 12. 17:55
4/46 anonim válasza:
Ha az MSZP kapná a legtöbb szavazatot, akkor szerintem jobb lenne egy jobbik+fidesz koalíció, még az is jobb lenne mint az MSZP, nekem már elegem van a nyomorból. Mikor lesz már jobb az élet...
2010. márc. 12. 17:57
5/46 anonim válasza:
inkább Fidesz-Mszp koalícióra van nagyobb esély
de úgy is meglátjuk ha a fidesznek nem lesz 2/3-mada
2010. márc. 12. 17:59
6/46 anonim válasza:
Az MSZP-Fidesz koalíciót már én is hallottam rebesgetni, de nem vagyunk annyira kulturáltak, hogy végig tudjuk csinálni azt, amit Németország végig tudott. Mert ők a nép érdekében lépték meg a koalíciót, míg nálunk ez még mindig a lehúzásról szól.
Van esély a Fidesz-Jobbik koalícióra, bár nem vettem észre, hogy közelednének az álláspontok. Még mindig jobban járnánk, mint az Mszp-vel
2010. márc. 12. 18:06
7/46 anonim válasza:
Sajnos elég nagy.
Az viszont azt eredményezné, hogy mindkét párt sok szavazót vesztene.
2010. márc. 12. 18:07
8/46 anonim válasza:
"Sajnos elég nagy.
Az viszont azt eredményezné, hogy mindkét párt sok szavazót vesztene."
de ember a Jobbik mikor köt majd koalíciót a fidesszel?
miről beszélsz?
2010. márc. 12. 18:08
9/46 anonim válasza:
inkább legyen fidesz mszp
2010. márc. 12. 18:12
10/46 anonim válasza:
Semennyi. A Fidesznek semmi szüksége nem lesz koalícióra a Jobbikkal. Nem is tehetné meg, hogy egy EU-s ország kormányzópártjaként, az Európai Néppárt tagjaként összebútorozzon azzal a szélsőjobb és szélsőbal rasszisták, antiszemiták, iszlamisták gyülekezetével, ami Jobbiknak nevezi magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!