Ki lenne most a legjobb választás Magyarország vezetésére? Kit látnál szívesen miniszterelnöknek?
"Ők még nem játszották az ember bizalmát. Nem kaptak egy esélyt sem eddig." - az enyémet már eljátszották. Kaptak esélyt az emberektől, beszavazták őket a Parlamentbe, és az ottani szereplésük harmatgyenge és néha botrányos. Azon kívül a nemzeti radikális körökben millió egyszer átvágtak embereket. Eleve a Magyar Gárda egy akkora átverés volt, mint a ház.
Valamint olvasd el ezt is:
Oké, hogy origo, de a nyilatkozót személyesen ismerem, igazat mond. Amúgy a Habsburg-restauráció pl. nem is annyira titkolt célja a Jobbiknak és a HVIM-nek.
"mert a stadionozáson és kisvasút-ozozáson kívül nem sok épp észérv hangzott el a baloldali szimpatizánsok szájából."
Hát attól, hogy Te nem látsz, vagy hallassz, attól még létező problémák vannak. Egyébként pusztán az általad említett két dolog nélkül nagyon jól meglennénk és beljebb lennék pár száz milliárddal.
Magamat.
Mivel én tudom, hogy szerintem hogy lenne jó, és nyilván azt akarom vezetőnek, aki tudja, hogy szerintem mi a jó. Én 100%-ban tudom, hogy magamnak mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!